Коштуница вапи: „Помозите ми, прогања ме жена манијак!“

0

„Већ годину-две прогања ме жена с лажним профилом коју никад нисам ни видео ни упознао“, каже Kоштуница.

„Полиција је обећала да ће да престане, али то и даље траје. Психијатри кажу да је у питању особа која није при себи“, каже за Kурир некадашњи председник СРЈ и лидер ДСС Војислав Kоштуница поводом извесне Љиљане Kоштунице, која тврди да му је партнерка и да ће се њих двоје ускоро венчати.

Некадашњи премијер Србије каже да та тема треба да се већ једном скине са дневног реда.

– Пре годину-две на њеном Фејсбуку се појавила та прича. На све могуће начине сам покушао то да зауставим. Пошто се ради о некој врсти криминала преко Фејсбука, разговарао сам с полицијом да је упозори да престане с тим малтретирањем. Жену уопште ни не знам и, као што видите, нигде нема заједничких слика. Истина је да су ме пратиле све могуће политичке измишљотине и сада када сам се повукао, стало ми је до мира. Тражићу интервенцију полиције – прича Kоштуница.

Звао и психијатре

Он каже да је прогањање ишло до те мере да је она дошла на његова врата.

Једанпут је покушала да дође код мене, али сам ја то избегао рекавши да нисам у Београду. Жена није у реду, разговарао сам са психијатрима, рекли су то исто. Дошла је некако и до мог броја телефона… Онда сам звао човека из МУП и рекао да не тражим никакве привилегије, али нека то престане.

Разговарали су с њом, обећала је да ће да се смири, али ето, видите… Чак сам се преко неких пријатеља који се више баве тим стварима распитао да ли ти профили са Фејсбука могу да се скину. Испоставило се да је тај њен лажни профил немогуће скинути, да та процедура мора да иде до Америке… Ето, помозите ми да скинем ту беду с врата, мада она неће да престане, али бар да јавност зна о чему се ради – додаје Kоштуница.

Наиме, извесна Љиљана с Дорћола, која је на свом Фејсбук профилу већ променила презиме у Kоштуница, претходно је у медијима тврдила да је у љубавној вези са Војиславом Kоштуницом.

– Нас двоје се одавно познајемо, а поново смо се срели 2012. године. Дружимо се, ми живимо живот. Ускоро ћемо се венчати и бићете о томе обавештени – изјавила је она.

Љиља: Удајем се за њега

На питање да ли може да достави заједничке фотографије као доказ да је њихова веза истинита, она је одреаговала:

– Не док не будемо обавили грађанско венчање, а има их доста, заиста. То је његова жеља и ја је поштујем. Воја не зна да ја причам са медијима, али ћу му рећи. Он, ево, шета по дворишту, обавестићу га да текст сутра излази… Иначе, ја сам већ 30 година у приватном бизнису, живим у београду, Врњачкој бањи, купила сам викендицу у Kраљеву, а повремено сам и са Војом у Белановици, пише Kурир.

 

 

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*