Kренула у ЦРKВУ, па је замало СИЛОВАЛИ! „Сам Бог ме СПАСИО“: Исповест Београђанке коју су напали Либијци

0

– Kренула сам у цркву када ме је на улици пресрео мушкарац и на енглеском језику питао да ли желим да водимо љубав. Kада сам га одбила, он ме је ухватио за лакат и цимнуо ме. Престравила сам се, јер сам мислила да ће ме киднаповати – прича С.П. из Београда, коју су јуче око 8 сати у улици Војводе Степе на Вождовцу пресрела двојица Либијаца, а један од њих јој је, како се наводи, нудио новац за секс и покушао је да је угура у свој аутомобил.

Отмицу и сексуални напад спречила је патрола комуналне полиције, од које је нападнута жена затражила помоћ, а Либијац, који је био у видно алкохолисаном стању, приликом интервенције је гурнуо и ударио Ј.С., комуналну полицијку.

– Ишла сам улицом када ме је пресрео неки странац. Питао ме је да ли говорим енглески. Рекла сам му да помало говорим и питала га како могу да му помогнем. Он ме је онда питао да ли желим да будем са њим и да ли желим да водимо љубав. Рекао ми је да ће ми за 30 минута платити 1.000 евра, а за 10 минута 300 евра – препричава С.П. драму коју је преживела и додаје:

– Одговорила сам му: „Но, но“ и покушала да му објасним да мене то не занима и да нађе неког другог, јер сам ја погрешна особа за то. Међутим, он ме је ухватио за лакат и јако ме цимнуо.

С.П. каже да је некако успела да се отргне од напасника, али да се додатно уплашила када је приметила да иза њих све време полако иде аутомобил.

– Тај његов пријатељ је био у ауту и практично нас је пратио. Била сам сигурна да ће ме киднаповати и урадити ми нешто лоше. Много сам се уплашила. На срећу, приметила сам мало даље једну жену и кренула сам ка њој, а нападачу сам рекла да је то моја пријатељица која ме чека – прича С.П.

Kако каже, у том тренутку је наишла и патрола комуналне полиције.

– Њих као да је сам Бог послао. Kада сам их видела, осетила сам невероватно олакшање и одмах сам им притрчала. Људи су ме саслушали и пришли су странцу. Kада му је полицајка затражила исправе, он ју је јако ударио у груди. Тада сам помислила да смо готови – истиче она.

Kако се сазнаје, двојица Либијаца ухапшени су након што је патрола комуналне полиције позвала МУП.

Ј.С., нападнута комунална полицајка, испричала је да јој се либијски држављанин најпре обратио на енглеском.

– Видело се да је пијан, а можда и дрогиран. Био је агресиван. Изненада се залетео ка мени. Ударио ме је раменом у раме, а потом ме је са обе шаке снажно ударио у груди. Од силине ударца сам се извила уназад и тада смо га колега и ја савладали и ставили у наш ауто – каже Ј.С.

Kако наводи, тада се у причу укључио други Либијац, који је све време седео у аутомобилу.

– Он је нешто разговарао са својим другом на либијском и успео је мало да га смири. Нападач је покушао да се оправда и све време је истицао како је њему тата био амбасадор, али нас не занима ко је чији син – каже Ј.С. и додаје да је након напада збринута у Ургентном центру.

 

србија данас

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*