Крвави Крстовдан: Перуничић убо виљушком председника Рукометног Савеза Србије!

0

Велики инцидент догодио се на прослави Kрстовдана, славе Рукометног савеза Србије

Предраг Перуничић је на прослави Kрстовдана, славе Рукометног савеза Србије, направио велики скандал, пошто је виљушком убо у бутину Синишу Лазића, председника Скупштине РСС, преноси Српски Телеграф.

Прослављени репрезентативац наше земље, а сада државни секретар у Министарству омладине и спорта убоо је Лазића у једном ресторану у Београду, а овај је наводно након тога скинуо кошуљу и Перуничићу поручио ”Убоди ме и у срце”.

Ипак, на крају је морао да потражи помоћ на отропедији у болници у Kосовској Митровици, где иначе и живи.

Наводно је цео инцидент почео када је Перуничић прозвао Лазића на слави пред свештеником, када је питао Драгана Шкрбића и Ивана Лапчевића, бивше репрезентативце да ли познају Лазића, алудирајући на то да нема иза себе богату играчку каријеру, пошто је бранио у Трепчи из Kосовске Митровице.

Ипак, Лазић није желео да додатно објашањава цео инцидент, како каже, у интересу рукомета.

– Десило се шта се десило, нећу ништа да причам због интереса рукомета. Био је то моменат непажње, помирио сам се са Перуничићем – рекао је Лазић за Српски Телеграф.

Перуничић се овим поводом није оглашавао још увек, а наводно је од понедељка на одмору, како је речено овом листу из министарства.

Телеграф

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*