Куд` плови овај брод? Склопљен први „сингл брак“. Италијан оженио самог себе!

Нело Руђеро рекао је себи „да“ на прослави коју је такође сам себи организовао

0

ЈЕДАН 40-годишњи Италијан, из места Сант’Антонио Абате, оженио је сам себе, желећи да се успротиви маргинализацији коју у друштву доживљавају сингл особе, преноси Н1.

Нело Руђеро рекао је себи „да“ на прослави коју је такође сам себи организовао. На овој необичној свадби није било младе – а Нело је поручио и да мисли да никада неће волети никога другог више него себе.

„Шта више, волети самог себе је најлепша ствар која може да се догоди људском бићу: само тако се може постићи унутрашњи мир“, казао је младожења.

Венчање је преносио тв шоу „Шеф прослава“, али овај Италијан објаснио је да би се оженио собом и без камера. „Пре свега због мојих родитеља, који су стари. Једини сам био нежења од петоро браће и сестара, хтео сам да их уверим да се осећам добро овако“, казао је.

Рекао је и да су његови родитељи „свадбу“ одлично прихватили, пренела је Република.

Младожења је стигао на венчање на белом коњу, а гости који су га чекали, мислили су да ће заправо прославити његов 40. рођендан – уместо тога нашли су се на овом необичном венчању.

Кумови су били братанци, а није изостао ни брачни прстен. „Живимо у друштву које маргинализује оне који су сингл и у 40-тим годинама живота. Хтео сам да пошаљем поруку, која је очигледно добро прихваћена: многи су ме касније звали да кажу да и они желе да се венчају сами са собом, као и ја. Чак и они који су већ у браку“, казао је Нело.

Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*