Лакташи: Цецин и Арканов син учествовао у обрачуну две групе младића

У центру Лакташа синоћ је дошло до туче и пуцњаве у којој су учествовале две групе младића, а на месту обрачуна виђен је и Вељко Ражнатовић, син познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић

0

У центру Лакташа синоћ је дошло до туче и пуцњаве у којој су учествовале две групе младића, а на месту обрачуна виђен је и Вељко Ражнатовић, син познате певачице Светлане Цеце Ражнатовић.

До обрачуна је дошло око 20.30 часова на паркингу у Карађорђевој улици, недалеко од хотела „Сан“ у Лакташима. Како сазнају „Новости“ радило се о договореној тучи између Ражнатовићеве и ривалске екипе из Лакташа, а пуцано је у ваздух и нико није рањен хицем из ватреног оружја.

Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бања Лука, каже да је након пријаве на лице места упућено више полицијских патрола.

– Полицијској станици у Лакташима око 20.30 часова пријављено је да је дошло до физичког сукоба између више лица на паркингу у Лакташима. По доласку на лице места учесници сукоба нису затечени на тој локацији и у току је предузимање оперативних и истражних радњи с циљем утврђивања свих околности запримљене пријаве – рекла је Маркановићева, додајући да је о свему обавештено Окружно јавно тужилаштво у Бања Луци.

Извор близак истрази каже да је током увиђаја утврђено да је дошло до употребе ватреног оружја, али сведоци тврде да је пуцано у ваздух.

– Нико засада није ухапшен и полиција трага за свим учесницима обрачуна, а неки од њих су већ идентификовани – рекао је извор близак истрази.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*