ЛАЗАНСКИ: Шутановац миноловце претворио у старо гвожђе и продавао за кафане!

0

Бивши министар одбране наплатио два миноловца по цени секундарних сировина, рачунао килограм брода као килограм алуминијума.

Бивши министар одбране и лидер ДС Драган Шутановац током свог мандата на функцији продао је два врхунска миноловца „нештин“ за кафане!

Ову шокантну информацију открива војни коментатор Мирослав Лазански, који тврди да су ова два врхунска брода наплаћена као секундарне сировине, по једном килограму алуминијума (!?!). Два некада најмодернија пловила сада се налазе у Брчком, претворена у сплавове на реци Сави!

Невероватно, али ти „мудраци“ су закључили да им миноловци не требају

Диктат НАТО пакта
Лазански каже да је ово само врх леденог брега у лошим одлукама које је бивши режим предузимао кад је реч о војсци, а све по диктату НАТО пакта.

– За време док је Драган Шутановац био министар, два најмодернија миноловца класе „нештин“ продата су по цени од једног килограма алуминијума приватнику у Брчком за кафиће на Сави. Ти „мудраци“ су закључили да им не требају… Министарство одбране јесте узело неки новац, а Шутановац је одобрио продају. Ипак, то је била јако лоша одлука – истиче наш саговорник.

Према његовим речима, Србија се сада определила за политику војне неутралности, док је у Шутановчево време модел војске издиктиран од стране западне војне алијансе.

Србин инфо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*