Lažni spisak: Intelektualci demantuju da su podržali Vučića!

0

Povodom nedavnog objavljivanja spiska podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću koji su potpisale javne ličnosti u Srbiji oglasili su se neki od onih čije ime je na spisku tvrdeći da su na taj spisak stavljeni bez znanja i odobrenja.

Jedan od njih je akademski slikar Damjan Martinović koji je napisao na Fejsbuku da se njegovo ime našlo na spisku sasvim slučajno zajedno sa kolegama zaposlenim na Univerzitetu i naglasio da ne podržava „ovu najgoru, izdajničku, plaćeničku, lopovsku vlast na čelu da najvećim zlikovcem Vučićem“.

Svjetlana Knežević oštro je demantovala da je njen suprug glumac Mihailo Miša Janketić dao podršku Vučiću naglasivši da je u pitanju laž i izmišljotina.

Zafir Hadžimanov napisao je, takođe na Fejsbuku, da ga je Srpska kraljevska akademija SKANU, čiji je član, stavila na spisak bez ikakve konsultacije.

„To je ružno i nekolegijalno! Ja sa potpisnik Apela 100 i jedan od inicijatora da se Saša Janković kandiduje za predsednika i nikakve druge podrške me ne interesuju“, napisao je Hadžimanov i poručio svima da zaokruže broj 1.

 

 

Vestionlajn

POSTAVI ODGOVOR

*