„Легенда о Kоловрату“ постаје најгледанији филм у историји руске кинематографије

0

 

Филм “Легенда о Kоловрату” је прошлог викенда започео свој биоскопски живот у Русији. Премијеру у Србији доживеће 4. јануара 2018, у биоскопу Cineplexx Ушће Shopping Centar, након чега наставља свој биоскопски живот у региону.

Радња филма се дешава у 13. веку када монголске хорде, на челу са Бата Kаном контролисале већину света. Kада су кретали ка Европи, Монголи су нападали преостале руске кнежевине. Ипак, њихове планове ће покварити један мали одред снажних јунака које предводи мистериозни јунак.

Буџет филма од близу 16 милиона долара искоришћен је за што вернији приказ овог јединственог подухвата у историји човечанства.

Најмодерније технолошки унапређене камере омогућавале су снимање и до 2000 слика у секунди, а уз најновије специјалне ефекте на којима је радило преко 450 стручњака, дочаране су јединствене сцене борбе између руских витезова и монголских Татара.

Управо због тога и не чуди да је преко 80 земаља и пре премијере откупило права за овај филм.

Филм, који су режирали Фајзив и дебитант Иван Шуркховетски, у српске биоскопе стиже 4. јануара, а главне улоге тумаче Иља Малаков, Алексеј Серебрјаков, Александар Илин.

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*