Lezbejka tukla ženu na ulici, jer trudnice ne treba da rađaju decu! (VIDEO)

2

Na skupu u Torontu kratko ošišana devojka je fizički napala aktivistkinju pokreta „za život dece“ koja se zalaže protiv promocije abortusa. Ovo nije prvi slučaj nasilja ultra-liberala pre 10 dana muškarac koji se zalaže za promociju abortusa šutnuo je u stomak ženu sa čijim se gledištima ne slaže.

Gabriela Skvarko studentkinja univerziteta u Ontariju, koja je istovremeno zaposlena u školi za socijalne inovacije snimljena je kako napada dve osobe koje pripadaju organizaciji Toronto protiv abortusa (TAA).

Napadnuta žena Blazi Alejen izjavila je za televiziju Fox da se napad desio bez ikakvog upozorenja, kada joj je kratko ošišana devojka niodkuda prišla i počela da je gura i udara.

„Idemo! Hajde“ rekla je Skvarko, napadajući devojku. Snimak je izazvao masu negativnih komentara, među kojima su prisutni i oni koji napadaju Gabriel Svarko za mržnju prema heteroseskualnim ženama i otužuju je da je nasilni napad počinila zbog svojih lezbejskih sklonosti i mržnje prema osobama koje nisu njenog seksualnog opredeljenja.Ovo nije prvi slučaj ovakvog nasilja. U Kanadi je pre samo 10 dana, došlo do identičnog napada od strane liberalističkih i ultra-levičarskih grupa kada je jedan od muškaraca šutnuo nogom u stomak ženu koja podržava pokret „za život“.Premijer Kanada Džastin Trudo nije osudio ovakve napada. Vođa vladajuće stranke u toj zemlji poznat je po svojim ultra-liberanim stavovima, podršci masovnoj migraciji i izrazito podržava globalizaciju. Opozicija je osudila ponašanje Trudoa i optužila ga da prećutno podržava i stimuliše nasilje.

Izvor: Dnevna Gazeta/Fox

2 KOMENTARA

  1. Da to je kanada zemlja gde vlada đavo i njegovi sledbenici.Nažalost u toj zemlji živim.Danas su pooštrili sankcije
    Venecueli,nedavno su legalizovali drogu nešto pre toga zoofiliju( svako nekažnjeno može da ima seks sa svojim
    4nožnim ljubimcem) a do kraja maja o.g.,službenicima svuda zapošljenim po Kanadi biće zabranjeno za vreme radnog vremena da nose hrišćanske simbole ( čak i 1cm krst da je velik)

    • Iskreno zbog takvih stvari i ne zelim da napustim Srbiju,mada ce to i ovde sve da dodje…Daleko bilo,a ljudi se loze na pare pa i ne razmisljaju u kakvom sistemu ce sutra deca da im rastu,a na zalost ti kao roditelj ne smes ni da ga ucis normalnim stvarima jer si onda protiv sistema,a to se tamo ne tolerise odmah ti pokucaju na vrata.

POSTAVI ODGOVOR

*