ЛГБТ и НАТО активисти нападају Заветнике у изборној тишини

0

У последња два дана на интернет порталима и друштвеним мрежама присутан је синхронизован напад на Српски сабор Заветници и Милицу Ђурђевић од стране неколико НВО и портала. Напади су синхронизовани тако да су почели у исто време кад и изборна тишина.

Чим је наступила изборна тишина интернет портал „Герила“ објавио је чланак у коме се наводно раскринкава позадина организације „Заветници“ под називом – „Герила истражује – Ко стоји иза Милице Заветнице?“ У тексту се ова организација оптужује за „проруске ставове“ и сарадњу са државним руководством Руске Федерације. Аутор наводи да Милица Ђурђевић Стаменковски у својим наступима „пљује Ангелу Меркел и европске интеграције“, као и да је циљ Заветника подривање НАТО структура у Србији. „Герила“ се позива на изворе америчког Сената и про-НАТО организација у Србији. Овај портал је блиско повезан са Демократском странком и уредничка политика сајта је наклоњена либералној опозицији у Србији.

Председница Центра за евроатлантске студије, Јелена Милић, отворени НАТО лобиста, данима уназад на свом Твитер профилу напада Заветнике и позива државно руковоство да заустави „путиноиде“ и „милицоиде“, алудирајући на присталице Заветника.

 

 

Само дан пре одржавања избора ЛГБТ организација „Да се зна“ напала је Заветнике, јер на својој листи немају „аутоване“ ЛГБТ особе и сматрају да у Београду не треба да се одржавају „геј параде“.

 

Подсећамо да су Заветници током изборне кампање обећали да ће зауставити финансиранје антисрпских НВО из буџета Града Београда, након чега су их због тога осудули ЛДП, Саша Јанковић, Зоран Живковић, Борка Павићевић, Жута патка и други представници прозападног НВО сектора.

 

 

 Говори Србија

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*