Либераши руше десничаре уочи избора за ЕУ парламент: Истрага о поклонима које је од тајкуна примио Најџел Фараж

0

Британски Индипендент наводи да је у ЕУ парламенту покренута истрага о поклонима које је Најџел Фараж примио од тајкуна Арона Банкса. Реч је о готово пола милиона фунти које Фараж примио а није пријавио.

У истрази се наводи да је сем новца Најџел добио аутомобил са возачем, затим скупа путовања у САД, итд.

Фараж ништа од наведеног није пријавио у регистар интереса који је осмишљен да спречи сукоб интереса ЕУ посланика.

Тајкун Арон Банкс који је давао ове поклоне Нејџелу и финансирао његова скупа путовања у САД је под истрагом Националне агенције за криминал.

Британски лист Индипендент наводи да ће Фараж највероватније бити кажњен ако се утврде ови наводи да је примао новац и друга средства која није пријавио ЕУ парламенту од тајкуна Бенкса.

Фараж, како наводи Индипендент, избегава да се изјасни по питању ових оптужби.

Нејџелу се највише замера што је присуствовао републиканској конвенцији у САД и састанку са Трампом. Те није објавио с којим средствима и из којих извора је финансирана ова његова турнеја.

Тајкун Бенкс за Индипендет је рекао да је покушај да се он и Фараж оцрне уочи избора не би требало никоме да представља изненађење.

Лево-либерални политичари у Европи и њихови медији су решили да се обрачунају са свим десничарима у ЕУ уочи избора за ЕУ парламент. Једног по једног утицајног десничара гледају да дискредитују уочи избора. Прво је све кренуло са Штрахеом, сада је дошао на ред Фараж, остају само још Марин Ле Пен и Салвини, а немачки покрет АФД је већ провучен кроз сито и решето либералних медија и оцрњен и намазан катраном и перјем само још није потпаљена ватра.

Да ли ће ови медијски напади либерала и дискредитација десничара у ЕУ успети да утиче на гласачко тело и смањи растућу популарност десничара, остаје да се види.

Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*