Liberaši ruše desničare uoči izbora za EU parlament: Istraga o poklonima koje je od tajkuna primio Najdžel Faraž

0

Britanski Indipendent navodi da je u EU parlamentu pokrenuta istraga o poklonima koje je Najdžel Faraž primio od tajkuna Arona Banksa. Reč je o gotovo pola miliona funti koje Faraž primio a nije prijavio.

U istrazi se navodi da je sem novca Najdžel dobio automobil sa vozačem, zatim skupa putovanja u SAD, itd.

Faraž ništa od navedenog nije prijavio u registar interesa koji je osmišljen da spreči sukob interesa EU poslanika.

Tajkun Aron Banks koji je davao ove poklone Nejdželu i finansirao njegova skupa putovanja u SAD je pod istragom Nacionalne agencije za kriminal.

Britanski list Indipendent navodi da će Faraž najverovatnije biti kažnjen ako se utvrde ovi navodi da je primao novac i druga sredstva koja nije prijavio EU parlamentu od tajkuna Benksa.

Faraž, kako navodi Indipendent, izbegava da se izjasni po pitanju ovih optužbi.

Nejdželu se najviše zamera što je prisustvovao republikanskoj konvenciji u SAD i sastanku sa Trampom. Te nije objavio s kojim sredstvima i iz kojih izvora je finansirana ova njegova turneja.

Tajkun Benks za Indipendet je rekao da je pokušaj da se on i Faraž ocrne uoči izbora ne bi trebalo nikome da predstavlja iznenađenje.

Levo-liberalni političari u Evropi i njihovi mediji su rešili da se obračunaju sa svim desničarima u EU uoči izbora za EU parlament. Jednog po jednog uticajnog desničara gledaju da diskredituju uoči izbora. Prvo je sve krenulo sa Štraheom, sada je došao na red Faraž, ostaju samo još Marin Le Pen i Salvini, a nemački pokret AFD je već provučen kroz sito i rešeto liberalnih medija i ocrnjen i namazan katranom i perjem samo još nije potpaljena vatra.

Da li će ovi medijski napadi liberala i diskreditacija desničara u EU uspeti da utiče na glasačko telo i smanji rastuću popularnost desničara, ostaje da se vidi.

Patriot

POSTAVI ODGOVOR

*