Лимонов: Европа још меље језиком, понекад и маше шакама, али нема…

0

ОД РУСИЈЕ ЗАЗИРУ И У ЕУ И У САД, АЛИ ЈЕ ТО ЗАЗИРАЊЕ МЛИТАВИХ ПЛЕМЕНА КОЈА ПОСРЋУ

Њена многохваљена толерантност и није ништа друго него мирење са околностима. Стисну их исламисти – они се сагну пред исламистима, стисну их хомићи – они се сагну пред хомићима…
Ми Руси смо дивљији, мужевнији и неотесанији, Богу хвала! У нама још ударају таласи беса, зависти и енергије. Ако будемо одмеравали снаге са Исламом, код нас ће се наћи мање камиказа, али ако их будемо одмеравали са Западом – показаће се да смо ми мргодни и бесни варвари, хвала Богу!

ПРВО да констатујем: Русија у земљама Европске уније и САД изазива веома много негативне пажње.

То се догађа зато што се Европа налази у фази замирања властите енергије. Сједињене Државе такође јер су оне спаце-колонија Европе која се исељавала у Нови Свет. И енергија Американаца је на измаку јер су и они Европеиди.

Европа још меље језиком, чак понекад и маше шакама, али она у суштини нема ни жеље ни снаге да живи.

Девиза Европе је – смиреност. Како је кренуло, нека јој тако и буде. Њена многохваљена толерантност и није ништа друго него мирење са околностима.

Стисну их исламисти – они се сагну пред исламистима, стисну их хомићи – они се сагну пред хомићима…

Русија је такође стигла из европске цивилизације, али смо ми њена периферија, ми смо дивљији, мужевнији и неотесанији, Богу хвала! У нама још ударају таласи беса, зависти и енергије.

Ако будемо одмеравали снаге са Исламом, код нас ће се наћи мање камиказа, али ако их будемо одмеравали са Западом – показаће се да смо ми мргодни и бесни варвари, хвала Богу!

Зато смо ми са својом енергијом неумесни у пристојном европском свету који се споро креће и још се помирио са околностима. Њима се у том њиховом свету чини да смо у стању да натворимо свашта, да нешто поразбијамо и помолимо, да ћемо направити какав планетарни скандал.

Стога нас се и боје.

То је зазирање млитавих племена која посрћу. Од нас, од народа који из мразева долази са раскопчаним полубундама.

Од народа који прави нагле покрете. Народа непредвидљивог.

Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*