Љиљана Смајловић: Трамп ће подржати генерала Флина иако је демократа!

0

Гости ТВ Пинк у Теми јутра су Љиљана Смајловић, колумниста „Недељника“ и др Милан Крстић са ФПН-а.

Разговарало се о Трамповој победи. О извештавању америчких медија, протестима против Трампа, те његовим будућим сарадницима.

Смајловић: Нисам фасцинирана извештавањем CNN-a о нередима, мене више занима да чујем имена људи који ће бити у Трамповој администрацији. 120 људи из спољнополитичког одсека Републиканске партије су потписали да неће да раде са Трампом. Та партија је покушала пуч против свог кандидата. Ја сам одушевљена што бирачи нису заплашени таквом тактиком. Суштина политике је да казните своје непријатеље и да наградите пријатеље. За њега лично кажу да је осветољубив. Сигурно је да мора да награди пријатеље јер је врло мало људи било уз њега и веровало у победу. Интересантан је генерал Мајкл Флин, он је регистровани демократа али има пуно сличности са Трампом. Он је тај који пита зашто је нама Русија непријатељ. Имамо заједничког непријатеља а то је ISIS.

Крстић: Мислим да би најповољнији исход по светску безбедност било помирење Русије и САД-а. Много зависи од тога, кога ће Трамп да изабере за саветнике. Али наравно и како ће се Трамп и Путин споразумети. Рано је говорити да ће Трамп и Путимн мењати свет. Али свакако Трамп има могућност да промени спољну политику.

Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*