ЛОНДОН: Русија води рат против Велике Британије на више фронтова

1

Руска Федерација води рат против Велике Британије, и то на више фронтова, изјавио је британски министар одбране Гевин Вилијамсон, преноси лист „Тајмс“.

Према речима Вилијамсона, у том „прохладном“ рату Русија је показала невероватну активност у покушајима да нанесе штету британским интересима.

„Имамо посла са Русијом, која константно повећава активности својих подморница у северном Атлантику, са Русијом која је задала велики изазов НАТО-у, Великој Британији, САД и Источној Европи“, рекао је он.

Вилијамсон је упозорио да британске интересе угрожава и цела мрежа „тролова“ и „ботова“ коју контролише Кремљ, а влада руског председника Владимира Путина за Лондон представља „ненуклеарну војну претњу“.

Он се осврнуо и на питање информационог рата, рекавши да Москва у том питању „не игра по правилима“.

Восток

1 КОМЕНТАР

  1. А да ли сте се икада питали шта Ви другима радите и зашто то радите? Да ли Сте се питали шта сте урадили на Балкану, конкретно Србији и Босни тј. Републици Српској, па Ираку, Лiбији , Сирији , Авганистану… и какв хаос правите заједно са Американцима свуда по свету ? Да ли мислите да је народ толико глуп да не види Ваша ремек дела, тзв. Обојених револуција? По шта мислите да ће Јагњад да пасе траву и чека своје кољаче да их стави на ражањ или у рерну, па наравно да неће. То Вам је надам се јасно, а ако није, а не верујем да није, неко ће Вам то објаснити. Можда Русија, Кина или неко други…надам се врло брзо и што пре… Било би паметно, тј. најпаметније да сви Ви једном почнете да гледате своја и само своја посла, а остатк света пустите да то исто ради у својој кићи, тј. гледа своја посла… али то је веома тешко, јер за то је потрбна огромна количона МОРАЛА коју Ви немате и незнам да ли Сте је икада имали? Али то може да се научи например у Русији, Кини па на крају и у Србији. Покушајте биће Вам боље…

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*