LONDON: Rusija vodi rat protiv Velike Britanije na više frontova

1

Ruska Federacija vodi rat protiv Velike Britanije, i to na više frontova, izjavio je britanski ministar odbrane Gevin Vilijamson, prenosi list „Tajms“.

Prema rečima Vilijamsona, u tom „prohladnom“ ratu Rusija je pokazala neverovatnu aktivnost u pokušajima da nanese štetu britanskim interesima.

„Imamo posla sa Rusijom, koja konstantno povećava aktivnosti svojih podmornica u severnom Atlantiku, sa Rusijom koja je zadala veliki izazov NATO-u, Velikoj Britaniji, SAD i Istočnoj Evropi“, rekao je on.

Vilijamson je upozorio da britanske interese ugrožava i cela mreža „trolova“ i „botova“ koju kontroliše Kremlj, a vlada ruskog predsednika Vladimira Putina za London predstavlja „nenuklearnu vojnu pretnju“.

On se osvrnuo i na pitanje informacionog rata, rekavši da Moskva u tom pitanju „ne igra po pravilima“.

Vostok

1 KOMENTAR

  1. A da li ste se ikada pitali šta Vi drugima radite i zašto to radite? Da li Ste se pitali šta ste uradili na Balkanu, konkretno Srbiji i Bosni tj. Republici Srpskoj, pa Iraku, Libiji , Siriji , Avganistanu… i kakv haos pravite zajedno sa Amerikancima svuda po svetu ? Da li mislite da je narod toliko glup da ne vidi Vaša remek dela, tzv. Obojenih revolucija? Po šta mislite da će Jagnjad da pase travu i čeka svoje koljače da ih stavi na ražanj ili u rernu, pa naravno da neće. To Vam je nadam se jasno, a ako nije, a ne verujem da nije, neko će Vam to objasniti. Možda Rusija, Kina ili neko drugi…nadam se vrlo brzo i što pre… Bilo bi pametno, tj. najpametnije da svi Vi jednom počnete da gledate svoja i samo svoja posla, a ostatk sveta pustite da to isto radi u svojoj kići, tj. gleda svoja posla… ali to je veoma teško, jer za to je potrbna ogromna količona MORALA koju Vi nemate i neznam da li Ste je ikada imali? Ali to može da se nauči naprimer u Rusiji, Kini pa na kraju i u Srbiji. Pokušajte biće Vam bolje…

POSTAVI ODGOVOR

*