Ловрековић: Ако Мило падне, отеће нам Цркву за три месеца!

0

Kао заклети противник политике ДПС-а, свакако бих волео да слободни грађани Црне Горе виде леђа Милу Ђукановићу што пре. Међутим, уколико се то догоди на овај начин и ако протести инспирисани и финансирани од стране криминалца и прљавог тајкуна Kнежевића уроде плодом, српској заједници се пише црња судбина него под Турцима, каже политички активиста Томо Ловрековић, један од најбољих познавалаца прилика у суседној републици и учесник бројних дешавања тамо.

– Срби у Црној Гори поново имају статус „корисних будала“, јер учествују у антисрпским дешавањима и наводном бунту, сигурни да то раде за своје добро. Протести које воде Џемали и слични, заправо су настале у страним архитектонским салонима политичких дешавања и имају за циљ само једно: да направе такозвану „мирну транзицију“ – каже наш саговорник и додаје да је једина могућ а власт после тога, такође пројектована у одређеним амбасадама, она између „здравог крила“ ДПС-а, Демократа и мањинских странака.

– Удбаш и антиСрбин Душко Марковић постао је миљеник одређених структура, а у загрљају са „дететом из епрувете“ Бечићем и Албанцима, виђен је за наследника Ђукановића од стране оних који инструишу Kнежевића и стоје иза ове антинародне приче. Ништа ту није грађанско, а десили се то онда ће нашима бити горе него под усташама. Уколико Ђукановић падне на овај начин, очекујте да нам се Црква отима у наредна три месеца, потпуно дискриминацију, понижавање и затирање српске заједнице, а можда и насиље. Ето, ту воде Џемал, Kнежевић и дружина, па Срби, видите је ли вам место у том самоубилачком возу – каже Ловрековић и подсећа да је и 5.

Октобар био представљен као грађански бунт, а донео је Србији 12 година таме и пропадања.

– Парадоксално је, али Србима више одговора Мило од ових који долазе, од тих треба бранити и најцрњег душмана. Не могу погрешнији од Ђукановића да руше њега, а да се очекују праве ствари – закључује наш саговорник.

Новосадске

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*