Ловрековић: Опозиција позива на насилну промену власти

0

Томислав Ловрековић, новинар, коментаришући чињеницу да се људи који су одговорни за многе недемократске потезе позивају на демократију и на рушење власти, рекао је за емисију Kонтравизија да је за њих проблем што нису имали власт од 2012. године.

Тешко је живети шест година, а да не можеш да украдеш милионе, градиш виле и плаћаш љубавнице од свега тога. Онда је природно да позивају на насилну смену, а ко им је подршка, то се на изборима најбоље види – казао је Ловрековић.

Kоментаришући то што се на тргу у Новом Саду сукобио са Бориславом Новаковићем, бившим градоначелником тог града, Ловрековић је рекао да није било сукоба и да је он тада радио свој новинарски посао.

– Ја сам четири месеца покушавао да од Боре Новаковића добијем одговоре на нека питања везано за малверзације док је водио Завод за изградњу града, где је нестало неколико милиона евра, везано за неке друге његове криминалне послове, урушавање Спенса – навео је Ловрековић.

Kако додаје, Новаковић му четири месеца није одговорио.

– Четири месеца је бежао од тога, а онда је заказао конференцију за новинаре, где сам се ја појавио као новинар, и то је постао велики проблем. Ми смо сви фашисти у њиховим главама, а ко је прави фашиста види се по томе што бежи од одговора неподобних новинара и што покушава да их одстрани као сувишне елементе – изјавио је Ловрековић и додаје:

– За време жутих сам обављао једну одговорну функцију у медију коју су држали Ђилас и Мишковић и неколико пута сам отпуштан и враћан на посао, то су били откази на дан. Тамо се сваки дан добијао декрет на сто, шта сме, а шта не сме, а ти људи данас причају о цензури – рекао је Ловрековић.

 

Пинк

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*