МАЦУРА: НЕЋУ БРАK И СМАРАЊЕ ХОЋУ САМО СЕKС!

0

Мацура за “Ало!” открива на који јој се начин удварају мушкарци.

Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи, открива за “Ало!” да је донела одлуку да се више никада не удаје, али и да је отворена за, како она каже, неозбиљну љубавну везу.
– Још чекам своју улогу у “Немањићима” и надам се састанку поводом моје роле у тој хит серији. Чула сам да ће нам се и Бјелогрлић придружити и можда ћу баш ускочити у серију када и он постане део ње. Никада нисам ни могла да замислим да ћу бити глумица, али сматрам да човек треба да узме све што му живот пружа. Будући да сам млада духом, и даље желим све да пробам и то не кријем – закључила је Нада.

– Никада се никоме не удварам, јер сам стидљива по природи! Ипак, могу са поносом да кажем да ми се мушкарци удварају искључиво уживо и врло ретко путем друштвених мрежа, што је данас неуобичајено. Недавно сам чула да сам се тајно удала за колегу из Хитне помоћи, што ме је слатко насмејало. Могу са сигурношћу да кажем да се никада више нећу удати. Имала сам један брак и сада прихватам само да будем у вези без обавеза – каже Мацура, која се нада да ће се коначно појавити у серији “Немањићи”.

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*