Мацура о Вучићу: Готивим га, готивила сам га и и даље га готивим

0

Портпаролка Хитине помоћи је у „Јутарњем програму” на РТС-у доживела пех када је причала о несрећи која се догодила у улици Господара Вучића.

Чини се да јој је, осим поменуте несреће, у глави био и председник Владе Александар Вучић, те га је убрзо и поменула.

– Око три сата судар трамваја и аутомобила. То се десило у улици Господара Вучића… Александра Вучића… Господара… Ту је дошло, код броја 94… – рекла је Нада у програму, који је ишао уживо. И више није било спаса.

Одмах након тог пеха Мацура се укључила и у програм Студија Б, где је, ваљда размишљајући о томе да поново не погреши, управо то и урадила. И то још горе него први пут.

– Две саобраћајне незгоде, једна без транспорта до одређене здравствене установе, односно, тачније да кажем да је то било у 22.53 у Булевару краља Вучића, да, Булевару краља Александра Вучића. Возач, женска особа око 69 година задобила је повреду главе. Она је збринута на лицу места – рекла је Нада.

Позвали смо најпопуларнију докторку у земљи да нам прокоментарише лапсус. У први мах је није одушевило што је цела Србија јуче причала управо о њој.

– Направила сам лапсус, па шта сад?! Вређајте ме сада сви. Није то ништа страшно, дешава се – каже нам Нада.
На констатацију да се лапсуси свима дешавају и питање откуд то да је имала толико лапсуса у вези за поменутим улицама и Александром Вучићем, она каже:

– Можда ми је подсвесно… Не знам, нећу ништа да коментаришем – каже Нада.
Kада смо је подсетили да је управо са Александром прошле године гостовала у једној емисији и након тога рекла да је он њен омиљени политичар, Нада каже:

– Па готивим га, готивила сам га и и даље га готивим.

Нада нам је испричала и да је јуче цео дан примала позиве због ових лапсуса.

– Kако да се не нервирам када ме сви од јутрос зову, видела сам какву је то рекацију свугде изазвало – завршава Нада.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*