Маја Гојковић блокира улицу због одласка по кроасан?!

0

Kад Гојковићева иде у пекару која је буквално на неколико корака од зграде Скупштине, телохранитељи се распореде дуж Kосовске улице и блокирају саобраћај
За председницу Скупштине Србије Мају Гојковић и одлазак у пекару је театралан! Осим што пажњу пролазника често привлаче двојица телохранитеља који је у стопу прате, Гојковићева је, када реши да скокне по доручак, мајстор да направи колапс јер је при изласку из зграде парламента чува и додатно обезбеђење!

Иако Скупштину Србије од пекаре у којој Гојковићева с времена на време купује пециво дели само неколико корака, то за председницу парламента не значи и да ће по доручак отићи без појачаног обезбеђења, које је обично распоређено по групицама и блокира саобраћај.

Да Гојковићева често свраћа у пекару преко пута Скупштине, потврдило је и неколико продаваца књига у Kосовској улици.
– Има пратњу. И треба да има. Много је културна, увек се јави. Никад није прошла а да није рекла добар дан и питала како сам. Она је жена на нивоу. Не виђам је често, можда двапут-трипут месечно. Kад пређе улицу и уђе у пекару, увек је прате двојица из обезбеђења. Они је сачекају испред. Не купује много, сигурно мало изађе да би протегла ноге. Да нема обезбеђење, нико је не би ни приметио – препричава видно расположена госпођа Вера, која већ годинама продаје књиге у Kосовској.

И Верин „колега“ који је желео да остане анониман каже да је Гојковићеву последњи пут видео пре две-три недеље.
– Виђам је јер у овој пекари некад купује доручак. С њом увек буде њено обезбеђење, које се распореди испред и преко пута пекаре – каже саговорник Kурира.

Извор близак председници парламента каже да она често купује кроасане, и то не обичне.
– Истина је да Маја долази у пекару преко пута Скупштине и да ту купује доручак. Обично купи празан интегрални кроасан, али не долази сваки дан – каже овај добро обавештени извор.

 

 

 

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*