Maja Gojković: Pogađa me i ponašanje poslanika SNS u Parlamentu!

TV Pink, gost Maja Gojković

0

Predsednik Narodne Skupštine Republike Srbije Maja Gojković je rekla da bi ona možda bla bolji poslanik, a Rasim ili Ivica bolji na njenom mestu.

– Osim nedoličnog ponašanja poslanika opozicije, pogodilo me je i ponašanje poslanika koji čine većinu u parlamentu, a koje nije pogodilo moje nerviranje. Pomislila sam da bi moj posao možda mogao da radi neki koalicioni partner, koji bi mogao da uspostavi red. Možda bih ja bila dobra ministarka, a, ne znam, Rasim Ljajić ili Ivica Dačić dobri predsednici Skupštine.

Ona ističe da se neće povući pred nasiljem i prostaklukom, i dodaje da će još razmisliti o svemu. Pri tome kritikujući i poslanike vladajuće stranke.

– Zavisi kako danas bude izgledala atmosfera, tako ću i ja reagovati. Krajnji cilj ponašanja opozicionih poslanika nisam ja, niti parlament, već pokušaj destabilizacije Srbije. Ubeđena sam da to nije tako spontano kao što izgleda gledaocima, već da poslanici iz pojedinih opozicionih stranaka žele da negiraju sve ono dobro što se desilo danas u Srbiji. Danas je Srbija jedina politički i ekonomski stabilna država u regionu, dok poslanici obozicije pokušavaju da obesmisle Parlament, svaku instituciju u državi i naprave haos. Ako bi došlo do neke velike tuče i nemilih događaja u Parlamentu, ko zna kako bi se to reflektovalo na ulici.

PATRIOT

POSTAVI ODGOVOR

*