МАЈКА СЛОБИНОГ УНУКА МИЛИЦА ГАЈИЋ: Брига ме за Миру, ја сам јој бивша снаја!

0

Милошевићева снајка и унук Марко подржали СПС иако Мира Марковић говори да та партија злоупотребљава мртвог Слободана зарад гласова

Појављивање Милице Гајић, бивше снаје Слободана Милошевића и Мире Марковић, и њеног сина Марка Милошевића на конвенцији СПС у Београду подгрејало је старе приче о свађама унутар породице некадашњег председника Србије и Југославије.

Наиме, Милица и Марко подржавају СПС иако Мира Марковић тврди да та странка више не постоји и да име покојног Милошевића само користи пред изборе како би добили гласове.

Шта је спорно

Гајићева за Курир каже да не види ништа спорно у томе што и даље подржава СПС. Како открива, није у контакту с некадашњом свекрвом, па јој зато није ни важно шта она мисли.

– Нисам ја њена снаја, ја сам њена бивша снаја. Немојте да мешате те две ствари. Ја се с њом не чујем. С тим што она говори и мисли ја немам ништа. Немам у животу ни ментора ни тутора који би мени рекао шта би ја требало да кажем или радим. Имам 40 година, одрастао сам човек, моје дете има 19 година и некако сматрам да није нормално да се сви понашамо и да мислимо исто – наводи Милица Гајић и додаје:

– Да живим од очекивања народа, ко зна шта би са мном било. У животу имам само себе и дете и то је једино пред ким одговарам. Мени ту ништа није спорно.

Подсетимо, Милица Гајић је била у браку са Слобиним и Мириним сином Марком. С њим је добила и сина Марка, који данас живи с њом у Пожаревцу, док је њен некадашњи супруг годинама у Русији.

Марковићева се није оглашавала поводом чињенице да њен унук и некадашња снаја подржавају странку коју она критикује. Некадашња шефица ЈУЛ је, подсетимо, недавно оценила да је СПС сасвим друга партија од некадашњег СПС.

– Остали су само име и симбол. СПС је под липом (Милошевић је сахрањен испод липе у дворишту породичне куће у Пожаревцу, прим. нов.). Чланство треба да зна да се налази у новој партији и да своје политичко и лично понашање усклади с том чињеницом – казала је она.

То је тада веома увредило актуелног шефа социјалиста Ивицу Дачића, који је Марковићевој поручио да јој неће успети да уништи њега и СПС као што је својевремено уништила Милошевића.

Ко ће кога да уништи

– За Слобу сам учинио све, да није било мене не би било ни одбране Слободана у Хагу, коју смо ми финансирали. Срамотно је да се Мира придружује свима онима који нападају СПС. Ми једини бранимо Слобу у Србији и радићемо то и даље, али зашто нас онда Мира напада? Зато што то више није партија у којој она командује. Нико не може нас да уништи, многи су покушали – рекао је Дачић за Курир после интервјуа Мире Марковић нашем листу у којем је први пут отворено говорила о СПС.

Ивица Дачић не остаје дужан

ПОМАЖЕМ МИЛОШЕВИЋЕ КОЈИ ЖИВЕ У СРБИЈИ

Ивица Дачић не скрива задовољство због подршке коју му пружају Милица Гајић и Милошевићев унук Марко.

– Увек сам помагао породицу Милошевић која живи у земљи, а с оном која не живи у Србији немам контакт годинама. Марко је израстао у једног баш веома финог младића – казао је Дачић и додао:

– А све што мислим о удовици Слободана Милошевића сам рекао и немам шта да додам.

Катарина Благовић

kurir.rs

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*