Макрон ће постати председник Француске захваљујући муслиманима и Сорошу

ПОЗНАТИ ПАРИСКИ НОВИНАР УТВРДИО ДА ЈЕ И ЗА ОЛАНДА ГЛАСАЛО 92 ОДСТО МУСЛИМАНА

0

Француски новинар Никола Бонал – који је претходно разоткрио „скривене механизме” који су обезбедили победе Франсоа Оланду и Хилари Клинтон (по укупном броју добијених гласова) – упозорио је да Емануел Макрон може постати председник Француске захваљујући Џорџу Сорошу и гласовима мањина, а не вољом и гласовима већине белих Француза.

Утврдио је да је за Оланда гласало 92 одсто француских муслимана, а да је за Клинтонову гласало 95 одсто америчких црнаца (националне мањине у САД традиционално 75 одсто гласова дају демократама).

Бонал прогнозира да ће Макрона – кандидата француских и светских банкара – подржати 90-98 одсто муслимана, укључујући досељене са Блиског Истока и севера Африке током последње две и по године. Чак наглашава: те групе ће му донети одлучујућу предност, вероватно и победу

Француска има 70 милиона становника, а муслимани чине, статистички – до 15 одсто, али је стварни број можда већ стигао и до 25 милиона, а то је – трећина становништва. А на француске муслимане велики утицај има Сорош.

Бонал је истовремено потражио одговор на питање: како је могуће да људи који су постали жртве социјалне беде и расизма наседају на Сорошеве игре и гласају за бароне Вол-Стрита?

Његов одговор је: олигархија делује попут бољшевика, крије се иза борбе левице и деснице ил и”сукоба цивилизација”. Као што су бољшевици искористили незадовољство доњих слојева у царској Русији да би се очепали власти – тако сада глобалистички лоби данас користи маргиналце којим обећава благостање и повољности у будућности.

„Просечни Француз” који је социјално угрожен не иде за Ле Пеновом зато што њене погледе сматра претерано десним.

ФАКТИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*