МАЛЕ ПОСТИЗБОРНЕ ПРИЧЕ – Обрнуто „V“ као симбол смрти

0

У четвртак, 30.03.2017, последњег дана председничке кампање, чија поноћ означава почетак предизборне тишине, готово сва издања тиражних дневних новина изашла су са истом насловном страном. Потпуно истом. Политика, Вечерње Новости, Блиц, Српски телеграф, Курир и остали, изгледали су истоветно. Као јаје јајету.

Али, са насловних страна, претворених у политички билборде, нигде није било лица председничког кандидата. Нигде живота. Ни душе. Само лого, име и број. Као да је Србија претворена у медијски логор.

images

Тај лого, који видите на слици и који подсећа на Вучићеве иницијале писане латиницом нису иницијали. То су руне, стари магијски знаци. To „V“ које видите у природном и окренутом положају, а које је Черчил „продавао“ човечанству као симбол победе (Viktorija) је знак који се користи за „благосиљање“ при крају сатанистичких обреда.

Обрнуто „V“ имате и на тенковима Америке и НАТО-а, као симбол смрти.

Сада усправно и обрнуто „V“, једно поред другог, имате као основ графичког решења целокупне Вучићеве кампање. Чак је и слоган „Брже, јаче, боље“ графички изражен њима.

maxresdefault

Зашто је Вучић на насловним странама свих тиражних дневних листова у исто време, на последњи дан кампање, деловао само симболима, без својих фотографија чак ни у позадини? То је моја, исто тако, занимљива тема. Постоје два битна разлога.

Први, зато што су руне које користи изузетно моћни симболи за привлачење енергија. Са овим протоком енергија који инспирацију налази у црномагијским ритуалима, на научној основи, експериментише енглески институт „Тависток“.(2) Не заборавите специјални однос који Вучић има са Тонијем Блером и Алистером Кембелом, који одлично познаје и користи онострану методологију Тавистока. 

Дакле, у Србији огласним ударом на штампане медије изведен је класични ритуал по методологији Тависток института.

Други разлог, везан је са првим. Подсвест бирача далеко боље припознаје симболе него фотографије, слова у смислу текста или било шта друго. Значи, порука за подсвест, порука која остаје. И то је „Тависток“, односно Кембел.

Драган МИЛАШИНОВИЋ, ФСКСРБ

________________________________

(1) др Кети Барнс – „Масонски и окултни симболи“, Београд 2005, стр. 161-162 sr.scribd.com/doc/12304417/Masonski-i-okultni-simboli

(2) Тависток Институт за међуљудске односе – енглеска глобалистичка установа за проучавање и праћење практичне примене специјалних психолошких операција у глобалистичким процесима, која кроз мрежу својих установа у свету утире пут новом светском поретку. Главни управни и истраживачки центри су у Хастингсу и Лондону.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*