MALE POSTIZBORNE PRIČE – Obrnuto „V“ kao simbol smrti

0

U četvrtak, 30.03.2017, poslednjeg dana predsedničke kampanje, čija ponoć označava početak predizborne tišine, gotovo sva izdanja tiražnih dnevnih novina izašla su sa istom naslovnom stranom. Potpuno istom. Politika, Večernje Novosti, Blic, Srpski telegraf, Kurir i ostali, izgledali su istovetno. Kao jaje jajetu.

Ali, sa naslovnih strana, pretvorenih u politički bilborde, nigde nije bilo lica predsedničkog kandidata. Nigde života. Ni duše. Samo logo, ime i broj. Kao da je Srbija pretvorena u medijski logor.

images

Taj logo, koji vidite na slici i koji podseća na Vučićeve inicijale pisane latinicom nisu inicijali. To su rune, stari magijski znaci. To „V“ koje vidite u prirodnom i okrenutom položaju, a koje je Čerčil „prodavao“ čovečanstvu kao simbol pobede (Viktorija) je znak koji se koristi za „blagosiljanje“ pri kraju satanističkih obreda.

Obrnuto „V“ imate i na tenkovima Amerike i NATO-a, kao simbol smrti.

Sada uspravno i obrnuto „V“, jedno pored drugog, imate kao osnov grafičkog rešenja celokupne Vučićeve kampanje. Čak je i slogan „Brže, jače, bolje“ grafički izražen njima.

maxresdefault

Zašto je Vučić na naslovnim stranama svih tiražnih dnevnih listova u isto vreme, na poslednji dan kampanje, delovao samo simbolima, bez svojih fotografija čak ni u pozadini? To je moja, isto tako, zanimljiva tema. Postoje dva bitna razloga.

Prvi, zato što su rune koje koristi izuzetno moćni simboli za privlačenje energija. Sa ovim protokom energija koji inspiraciju nalazi u crnomagijskim ritualima, na naučnoj osnovi, eksperimentiše engleski institut „Tavistok“.(2) Ne zaboravite specijalni odnos koji Vučić ima sa Tonijem Blerom i Alisterom Kembelom, koji odlično poznaje i koristi onostranu metodologiju Tavistoka. 

Dakle, u Srbiji oglasnim udarom na štampane medije izveden je klasični ritual po metodologiji Tavistok instituta.

Drugi razlog, vezan je sa prvim. Podsvest birača daleko bolje pripoznaje simbole nego fotografije, slova u smislu teksta ili bilo šta drugo. Znači, poruka za podsvest, poruka koja ostaje. I to je „Tavistok“, odnosno Kembel.

Dragan MILAŠINOVIĆ, FSKSRB

________________________________

(1) dr Keti Barns – „Masonski i okultni simboli“, Beograd 2005, str. 161-162 sr.scribd.com/doc/12304417/Masonski-i-okultni-simboli

(2) Tavistok Institut za međuljudske odnose – engleska globalistička ustanova za proučavanje i praćenje praktične primene specijalnih psiholoških operacija u globalističkim procesima, koja kroz mrežu svojih ustanova u svetu utire put novom svetskom poretku. Glavni upravni i istraživački centri su u Hastingsu i Londonu.

POSTAVI ODGOVOR

*