MARIĆU, ON JE KLAO SRBE Srpska omladina ispred TV Hepi protest zbog Haradinaja!

0

Obzirom da nismo dobili odgovor Hepi televizije a vezano za emitovanje emisije Milomira Marića u kojoj će gostovati Ramuš Haradinaj pozivamo narod na spontano okupljanje 16. Aprila od 20 časova ispred „Srećne“ televizije kako bi pokazali ogorčenost i negodovanje pred ovakvim ponižavanjem Srbije, ističe jedan od pokretača inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije“, Nemanja Petrović.

U saopštenju se navodi da postoje informacije kako je emisija već snimljena u Prištini i samo se čeka „zeleno svetlo“ za njeno emitovanje. „Podsećamo da Hepi televizija ima nacionalnu frekvenciju i kao takva ne bi smela da daje medijskog prostora čoveku za kojim je raspisana poternica republike Srbije! Međutim, nakon predstave sa Markom Đurićem, sramnim izjavama Aleksandra Vučića u Nemačkoj, najavljenim učešćem Srbije na samitu EU – Zapadni Balkan u Sofiji 17. maja ove godine na kojoj će učestvovati i takozvana država „Kosovo“ ovo je samo još jedna predstava u režiji domaćih vlastodržaca i režima u procesu priznavanja nezavisnosti „Kosovu“ i njihovom članstvu u UN“ dodaje Petrović.

„Pozivamo na ujedinjenje društva, sabornost i borbu za očuvanje Kosova i Metohije u granicama republike Srbije. Niti su Aleksandar Vučić, niti Milomir Marić srpski narod stoga im pokažimo da nećemo ustuknuti, predati se i povući. Pozivamo na opšte proteste i to ne samo protiv vlasti već i protiv apatične i polu mrtve opozicije koja je nesposobna da pruži bilo kakav otpor. Ponedeljak 16. April 20. časova,ispred zgrade TV Hepi“ stoji na kraju saopštenja inicijative.

 

 

Pravda

POSTAVI ODGOVOR

*