Марија Јањушевић на ТВ Прва: Грађани не желе да се опозиција врати у парламент

0

Народни посланик Двери Марија Јањушевић је гостовала у емисији „Јутро“ на ТВ Прва, на тему „Да ли опозиција треба да се врати у парламент?“. Она је између осталог информисала грађане да је опозиција формирала такозвану „Слободну зону“ у Пионирском парку, надомак седишта председника Републике Србије, у којој 24 сата дневно, седам дана у недељи, на смену бораве лидери опозиције, народни посланици, одборници – чланови Асоцијације слободних одборника и други активисти, који разговарају са грађанима о свом текућим проблемима.

Јањушевић је истакла да је Александар Вучић узурпирао све институције у држави и да је његов одлазак са врха државе заправо предуслов за решавање свих осталих проблема у држави. На питање водитеља о Косову и Метохији, Марија Јањушевић је истакла да Двери неће никада одступити од јасног става да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије, што је загарантовано Резолуцијом 1244 СБ УН.

Током емисије гледаоци су имали могућност да гласају за то да ли опозиција треба са се врати у парламент, а резултат гласања је показао да 59% грађана то не жели. Марија Јањушевић је овај резултат прокоментарисала: „ Двери случају свој народ.“

Инфо служба Двери / ТВ Прва

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*