Марку Ђурићу забрањен улазак на Космет!?

  Косовско министарство спољних послова одбило је захтев директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића да уђе на Косово, пише "Коха".

  0

  Према изворима портала Koha.net, Ђурић је тражио дозволу да сутра борави на Косову.

  Одлуку да му не одобри боравак, косовско министарство спољних послова је донело након сазнања да Ђурић, заједно са другим званичницима, има у плану да сутра у Покрајини посети неколико бензинских станица које нису лиценциране од стране косовских власти, наводи тај портал.

  Ђурићу се дозвољава улазак на Косово само уз претходну дозволу косовског министарства спољних послова, где он мора да поднесе извештај о агенди свог боравка на територији Косова, истиче портал Коха.

  Раније данас је најављено да ће директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић боравити сутра, 15. децембра, у Косовској Митровици, где ће присуствовати пуштању у рад бензинске станице и малопродајног објекта „Нафтне индустрије Србије“.

  Након 17 година, „Нафтна индустрија Србије“ обновиће рад све своје три бензинске станице на северу Покрајине, у Звечану, Зубином Потоку и Косовској Мировици, саопштено је из Канцеларије за КиМ.

  ТАНЈУГ

  ПОСТАВИ ОДГОВОР

  *