Marku Đuriću zabranjen ulazak na Kosmet!?

  Kosovsko ministarstvo spoljnih poslova odbilo je zahtev direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića da uđe na Kosovo, piše "Koha".

  0

  Prema izvorima portala Koha.net, Đurić je tražio dozvolu da sutra boravi na Kosovu.

  Odluku da mu ne odobri boravak, kosovsko ministarstvo spoljnih poslova je donelo nakon saznanja da Đurić, zajedno sa drugim zvaničnicima, ima u planu da sutra u Pokrajini poseti nekoliko benzinskih stanica koje nisu licencirane od strane kosovskih vlasti, navodi taj portal.

  Đuriću se dozvoljava ulazak na Kosovo samo uz prethodnu dozvolu kosovskog ministarstva spoljnih poslova, gde on mora da podnese izveštaj o agendi svog boravka na teritoriji Kosova, ističe portal Koha.

  Ranije danas je najavljeno da će direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić boraviti sutra, 15. decembra, u Kosovskoj Mitrovici, gde će prisustvovati puštanju u rad benzinske stanice i maloprodajnog objekta „Naftne industrije Srbije“.

  Nakon 17 godina, „Naftna industrija Srbije“ obnoviće rad sve svoje tri benzinske stanice na severu Pokrajine, u Zvečanu, Zubinom Potoku i Kosovskoj Mirovici, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

  TANJUG

  POSTAVI ODGOVOR

  *