Маровић испред „државе“: Покрао милионе, са рачуна му скинуто 460 евра

0

Идеолошки лидер ДПС-а Светозар Маровић још једном се нашао испред државе Црне Горе. Иако је крив за чак осам корупционашких афера, он је до данас остао недохватљив надлежнима, а на његовим рачунима више нема новца.

Општина Будва скинула је јуче укупно 460 евра са свих црногорских банковних рачуна бившег функционера ДПС-а Светозара Маровића који је дужан да плати више од милион евра због корупционашких афера, пишу „Вести“.

Толико новца је некадашњи Маровић имао на рачунима у црногорским банкама, којима је наложено да сав новац одмах блокирају и пребаце на рачун Општине.

Јавни извршитељ Снежана Павличић прихватила је предлог Општине Будва и донела решење за наплату 1.096.481 евра, а рок је истекао 10. октобра прошле године. Међутим, шеф будванске криминалне групе давно је испразнио рачуне.

Поред тога што ће сви рачуни бити блокирани док се не наплати милионска штета, решењем извршитељке биће пописана и сва покретна имовина Маровића, чијом продајом би се обештетила Будва.

За Маровићем је расписана потерница, али се он склонио у Србију гдје се наводно лијечи од лаке депресије.

„Спрдање са правдом!! Спрдање са државом!!! 
Спрдање са народом!!!

Није Свето крив. Ми смо…“, кратко је на својој фејсбук страници прокоментарисао лидер Покрета за промене Небојша Медојевић.

Ин 4С

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*