Marović ispred „države“: Pokrao milione, sa računa mu skinuto 460 evra

0

Ideološki lider DPS-a Svetozar Marović još jednom se našao ispred države Crne Gore. Iako je kriv za čak osam korupcionaških afera, on je do danas ostao nedohvatljiv nadležnima, a na njegovim računima više nema novca.

Opština Budva skinula je juče ukupno 460 evra sa svih crnogorskih bankovnih računa bivšeg funkcionera DPS-a Svetozara Marovića koji je dužan da plati više od milion evra zbog korupcionaških afera, pišu „Vesti“.

Toliko novca je nekadašnji Marović imao na računima u crnogorskim bankama, kojima je naloženo da sav novac odmah blokiraju i prebace na račun Opštine.

Javni izvršitelj Snežana Pavličić prihvatila je predlog Opštine Budva i donela rešenje za naplatu 1.096.481 evra, a rok je istekao 10. oktobra prošle godine. Međutim, šef budvanske kriminalne grupe davno je ispraznio račune.

Pored toga što će svi računi biti blokirani dok se ne naplati milionska šteta, rešenjem izvršiteljke biće popisana i sva pokretna imovina Marovića, čijom prodajom bi se obeštetila Budva.

Za Marovićem je raspisana poternica, ali se on sklonio u Srbiju gdje se navodno liječi od lake depresije.

„Sprdanje sa pravdom!! Sprdanje sa državom!!! 
Sprdanje sa narodom!!!

Nije Sveto kriv. Mi smo…“, kratko je na svojoj fejsbuk stranici prokomentarisao lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

In 4S

POSTAVI ODGOVOR

*