Medojević: Braća Đukanović se bogate na bolesti i nesreći građana

1

Poštovani građani Crne Gore, vi ste decenijama najobičnije žrtve nezajažljivog apetita braće Đukanović prokletim parama. Oni nemaju granica svoje pohlepe. Nema DOSTA!, kazao je danas lider PzP-a i član Predsjedništva DF-a Nebojša Medojević.

On je na svojoj fejsbuk stranici istakao da građani Crne Gore decenijama plaćaju najskuplje ljekove u regionu, te da najveći profit od toga ima brat Mila Đukanovića, Aco Đukanović.

„Zato što firma Glosarij čiji je formalni vlasnik kum glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, ima MONOPOL! Najveći dio ‘ kolača’ ide Acu Đukanoviću, koji je još sa Ramom Bralićem, ministrom SDP-a, uočio da građani Crne gore godišnje potroše 70-80 miliona evra lijekova“, kazao je Medojević i podsjetio da je o tome više puta govorio u Skupštini.

Da se njegove riječi ne bi uzele kao spin, lider PzP-a je kao dokaz ponudio dva računa, jedan iz Srbije a drugi iz Crne, gdje se jasno vidi da je razlika u cijeni jednog lijeka više od 7 evra.

„Lijek Valsacor 80 mg, za visoki krvni pritisak, čiji je proizvođač KRKA Slovenija košta u Beogradu 230 dinara ili 1,9 evra, u Podgorici 9,46 evra – znači, isti lijek je u Crnoj Gori skuplji 4,97 puta.

Pare idu u džep Đukanovića, a vi građani im dajte i glasove. Neka se bogate na vašoj bolesti i nesreći!“, napomenuo je Medojević.

 

 

IN4S

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

*