Mihailo Medenica: Hije Kajl kriv što je Skot

0

 

Ne, nije Kajl kriv što je Skot, osioni američki lupež s diplomatskim imunitetom ima prava da se u koloniji ponaša kao pijani kauboj u zadimljenom salunu dok god se predsednik i premijerka ponašaju kao stečajni upravnici Srbije!
Zar se zaista neko još zanosi da američka politika prema Srbiji može biti šta drugo do podvodačka?
Da Srbija za nju nije nesrećnica s magistrale što je za kusur nude precvalim belosvetskim politikanstkim spodobama na proputovanju…
Zar očekivati od Skota da ne bude išta osim prezimena kad se ovi preprodavci slavnog imena Srbije svojski trude da ličimo na pojilo za njegove mahnite konje..?
Na Skotovo skotovanje u sred Vlade Srbije magacioner stečajne mase Aleksandar Vučić tercira da “ideja razgraničenja podrazumeva da se znaju granice između Srba i Albanaca, ali građani Srbije više vole da budemo ni na nebu ni na zemlji…”
Skot je to što jeste, ali šta je magacioner s mandatom kad uporno nudi ono što nije njegovo u zamenu za ono što jeste naše i Božije?!
Granica između Srba i Albanaca je na Vrbnici, Aleksandre Vučiću, malo posle Prizrena, tamo gde na blagoslovenoj Šari oblaci odmaraju!
Tamo, Vučiću, ni korak pre, ni lakat manje!
Tu gde bi ti da udariš među izdaji Gospod je utro stazu Srblju od neba pa tako, na tvoj prezir, jednako volimo zemlju i nebo jer nije mit- Srbija je na zemlji, pod njom, na nebu…stradali smo znajući da nam je na svetom metohu krst- vaskrsavali smo znajući da nam je na svetom metohu kolevka!
To što su za tebe okovi za nas su krila!
Tamo gde ti nemaš ništa naša je večnost!
Metar za koji se ti boriš manjka u tvojoj duši- naše su duše plavne tamjanom kad se jutrenjem razlegne iz korita- linija života!
Tu čime ti trguješ na metar i kilo mrtvi ne daju zemlju zbog živih- živi ne daju nebo zbog mrtvih.
Tu Srbija nije ni na nebu ni na zemlji jer je i na nebu i na zemlji, shvataš li, magacioneru stečajne mase?!
Shvataš, dabome da shvataš, ali si Simonidine oči prodao za Skotovo slepilo, pa otuda ne treba da čudi što raspištoljeni salundžija čini što mu je volja!
Dozvolili ste mu da besne konje namiri našom zemljom, dozvoli ste mu da besne konje timari našim nebom, dozvolili ste mu da besne konje potkiva našim beskrajem…
On je Skot, a kako se vi prezivate..?
Mihailo Medenica

Patriot

POSTAVI ODGOVOR

*