Михаило Меденица: Како је Небојша Стефановић одбрусио Албанцима

0

Министар за падање на груди премијеру- председнику Небојша Стефановић одбрусио је Албанцима да „Добро знају како неће моћи да кроче ни милиметар на територију уже Србије“, што је код њих већ изазвало толику забринутост и страх да Рамуш Харадинај већ размишља да одустане од Ниша и сведе претензије само до мотела „Предејане“, што због чувене лепиње с кајмаком, што због бојазни да би преслатка маза од министра могла да задужи пендрек и шлем (иако не зна чему ово прво служи, нити како се ово друго ставља) и лично заузме бусију у Грделичкој клисури и почне да искаче пред аутомобиле сумњивих регистарских ознака и удара пендреком по њима док брисачима покушавају да га стресу с хаубе!

Но, да речи министра нису тек мртво слово на папирудоктората сведоче и већ предузете мере које је др. за Вучићево ухо- грло- нос и још по нешто обзнанио на конференцији за медије, претходно у заносу испендречивши камере, за сваки случај!
„Поручио сам Албанцима и остајем при томе- ни милиметар уже Србије, бре! По цену туђе крви не дамо Славију, ону дивну музичку фонтану на њој која никада неће свирати „Шоту“, Теразије и Калемегдан, на којем смо већ инсталирали најмодерније одбрамбене системе, који можда личе на експонате из Другог светског рата али савршено раде на гурку, мада имамо одличну понуди неког Рома, овај, арапског инвеститора да распродамо све ђутуре као секундарну сировину и вероватно ће већ данас отерати прве хаубице и „каћушу“ на рециклажу…

Понављам, ужа Србија, света српска земља коју обухвата „бусплус“ и круг трамваја двојке- никада неће бити Албански!

У осталом, због тога и јесмо путарину с Бубањ потока стратешки изместили четири километра у дубину територије, а инкасанти су добили упутства да пљуну сваког ко отпоздрави са „Мирдита“, и викну: „Ни педаљ уже Србије- хвала, срећан пут и дођите нам опет!“

На питање новинара да ли поменуто значи да ће Јонуз Муслију и остали лидери Албанаца с југа Србије бити санкционисани због ратнохушкачких изјава и позива на рат, министар ни за шта је самоуверено одговорио:

„Југ Србије, односно, Врачар, Чубура и делови Звездаре су апсолутно под контролом наших снага безбедности, а што се Јонуза тиче не знам зашто бисмо санкционисали човека који држи најбољу пекару у граду?! Мислим, није проблем да га ухапсимо, ал где онда да трчим по бурек свима на паузи, осим ако нисте мислили на оног Јонуза из Бујановца, с којим немамо ништа, за њега је задужен ОУП Врање а толико далеко не идемо због уштеде горива, амортизације возила и осталих мера штедње!

У осталом, њему сам већ на „фејсу“ послао клип ШакаПолументе, онај у којем лаје и шапуће „допадаш“, тако да сам сигуран да је схватио поруку!

Да закључим, господине Харадинај јел Ви то нама претите?! Е, па немојте више да нам претите иначе ћу да Вам напишем тако одвратан твит, пун псовки и оних безобразних сличица да ћете нам се сами предати али ћемо Вас вероватно пустити да се браните са слободе, јер слобода и демократија су светиње за нас!

Ако баш инсистирате на грубостима добро погледајте овај пендрек у мојој руци и не изазивајте судбину иначе ћу сад да истрчим из владе и изударам први трамвај на који наиђем, и то док се креће па нек возач пушта брисаче колко хоће…“- закључио је министар претећи, ударивши се више пута пендреком у пределу мало испод пупка, покушавајући да га задене за појас…

2у1

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*