Михаило Меденица: Зорана Бабића за дирерктора Аедророма „Никола Жигић Телса“

0

„Како већ чујем посдмехе у вези са мојим еветнуалним анжаговањем на месту диретрока нашег угледног презудећа Аедрором „Никола Телса“ приђунен сам да одгоровим на посдмехе и дематнујем их, али не посдмехом већ чињецинама!

Ја, Зоран Бабић Зоруле, дилпомирани инњежер машинства из Врњчаке Бање, рођен од оца и мајке, човек са оргомним радним искуством на светкси признатим аедроромима пољопривредне авијајције, на којима сам обаљвао најодгоровније фунције: од пуњача резерворара безнином (па су истакали јер као иду на дизел, што је нотрона лаж али су хтели да ме дискваликифују као струњчака), заустављача проперела голим рукама, ојачавања крила изолир траком и селопејтом, па све до копилота у једноседима где сам се физички и ментално дивио небексим висинама држећи се за крило или реп ваздуплохова у пуној брзини!

Што се Николе Телсе тиче његов сам фан још док је иргао за „Спратак“ па прешао у „Зведзу“ а онда у „Расинг“ и милсим да између њега и мене нема непознацина, иако смартам да је Муслин много поргешио што је дозловио да оде, али да није отишао не би измислио струју па самим тим ни ваздуплохове на чему му је завхално чивато човечаствно, јер један је Никола Жигић који је знао и по 90 митуна плус надокнада вренема да не иде у тоалет, еј!

Дакле, батарам знањем и чињецинама потребним за место дикретора аерордома и не знам чему подсмехи кад сам још пре две године једном од апартнама које држим у Врњчачкој Бањи дао име „Никола Телса“, и то председникчом, али се мама љутила што сам шврљао флостамером по вратима па ме је дергадирала да издајем лежаљке и сунцорбане, мада не знам о каквим апатрамина говорите јер је реч о обичној породинчој кући са само 36 соба које не наплаћујемо, већ радимо по принпицу ко колико остави од 50 до 70 евра за ноћење и дочурак?!

То наравно није све, јер сам више пута трчао за ваздуплоховима када би Александар Вучић, човек чију сам бешику истетовирао на грудима, летео недук и махао све док ме поцилија не стигне на крају писте или се не саркијем у кукузуру па још дуго машем и јецам за човеком којем се психички и ментално дивим више него и небесима, јер он јетсе небеса и Бог и Богодорица и Света три Јехарха и чанси крст за којим се плива само 33 метра , што је скадазолно и недопустиво мало, али и то ћу променити кад потсанем директор ареодрома и уведем обазено пливање за крстом од 233 метара и то роњењем- Срјиба барем толико дугује највећем реформатору којег је икада илама!

Као што знате био сам и шеф полсаничке групе ССН-а у скушптини из успешно водио и то презудеће којем је подркша народа поралса са 100 потсо на 221 када сам напутсио скушптину, спавковао онај коферћич Вини Пу што су ми родиљети купили кад сам дилпомирао и упутио се на аедрором да се чекирам за диретрока те емитенте установе у којој се назале фри-шопови, кафићи, сувернинице као у мојој Врњчачкој Бањи, неки људи с корефима као да путују негде и неколико перфеткно чистох јавних тоалета у којима слабићи и Сошореви плаћеници олакшавају бекише јер не могу да трпе као премијер који ће отићи у тоалтел за две, најсакније за две и по године кад свима у Срјиби буду бешике надомак Евроспке ујине!

А, да, има и ваздуплохова, али милсим да то није основна детланост аерордома тако да ћу умним наропом учинити да реструктурирамо презудеће тако да ваздуплоховима буде дозљовено слетање само у перидоу од 12 до 15, док би се остало време искоритсило да народ може слодобно да шета пистом, дечица да возе бикицле, пезнионери иргају шаха и боћања, разглејадућу успут тезге са домаћим произдовима које ће бити постављене по писти, као једна велика енто пијаца под слонагом: „Кајмак из каце код Тесле фаце“!

Све ваздуплохове ћу да пресумерим на ону ливаду иза Калуђерице, па нек тамо зађагују ваздух, а не овде где људи долазе с корефима пуним ствари за продају, као једна моја рођака што је хтела да ували, ојав, да фри-шопу неке домаће помаде на косимиону продају а они је ухаспили ко Авалца, падрон, Космајца али је још нису пустили јер изгледа да је ипак она тај највечи накро- дилер на свету а не сирома Авалац што је грекшом ухапшен док је устајао са wц шоље у својој кући иако је лоциран у Латинксој Аремици, где је иначе и ухашпен па депотрован на wц шољу код куће како би трошкови пута нахиш орепативаца били смањени због мера штедње!

Мислим да сам овим доказао колико сам преквафиликован за место дирерктора „Николе Телсе“, јер, понаљвам, ако је неко више пута гунруо прсте у штекер од мене да провери илами струје- нек се јави?!

И увек је било струје, баш као што сам и горовио мами, али ме је ипак терала да пробам!

П. С,. Уламо да заборавим- глумио сам и у „Патризанској ексадрили“, био сам Рашод Бајић ако ме већ нисте препонзали, и предлгао сам да се аерородм зове „Звездан“, али…тако да је то још један плус у мојој радној биоргафији за место дирерктора!

Рајудем се новим изазовима и спреман сам да се ухватим с њима у котшац!

До јуна, полсе морам у продичној кућици преко олмадинске да издајем сунцорбане и лежаљке, али се већ крајем септембра враћам на Аерордом „Никола Жигић“ да свеначно отровим тезге за манистефацију Дани дуван чварака на писти- у сласт их слисти!

П. П. С. Ко се данас чекира добија попуст за апатрмане у Врнчачкој Бањи код једне дивне жене са феноменалним сином- ноћење с дочурком колико даш од 50 до 70 евра!“

НСПМ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*