Михајловић: Противници Вучићеве кандидатуре су тајкуни, опозиција, али и чланови СНС-а!

0

Потпредседница Владе Зорана Михајловић изјавила је данас да противника кандидатуре лидера СНС Александра Вучића за председника Србије има и у опозицији, међу тајкунима, али и међу члановима СНС-а

Она је у интервјуу за „Политику“ казала да је због тог става нападају и набеђују да жели да на месту премијера замени Вучића и додала да ће се, тек уколико се Вучић кандидује и победи на изборима, донети одлука ко ће бити премијер.

– Нема дилеме да ће премијер, уколико га будемо бирали, бити из најјаче странке у Влади, а то је СНС. Што се тиче искуства неких ранијих влада, у поређењу са њима, једино могу да кажем да свако ко пореди владу Александра Вучића и владу Бориса Тадића има проблем са меморијом – рекла је Михајловић.

Она је додала да су најбољи показатељ за ту тврдњу постигнути резултати на плану економије, незапослености, изградње инфраструктуре.

Она је оценила и да је циљ напада на њен став да Вучић треба да буде кандидат коалиције на председничким изборима, губљење времена на то ко ће бити премијер, уместо да се разговара о кандидату СНС, да ли ће тај кандидат бити и кандидат владајуће коалиције и како мотивисати грађане да гласају за њега.

Упитана ко би требало да буде премијер, она је рекла да Вучић треба да буде кандидат СНС за председника.

– Само Вучић може да оствари убедљиву победу, чак и у првом изборном кругу – каже Михајловић.

 

 

 

 

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*