Mihajlović: Protivnici Vučićeve kandidature su tajkuni, opozicija, ali i članovi SNS-a!

0

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da protivnika kandidature lidera SNS Aleksandra Vučića za predsednika Srbije ima i u opoziciji, među tajkunima, ali i među članovima SNS-a

Ona je u intervjuu za „Politiku“ kazala da je zbog tog stava napadaju i nabeđuju da želi da na mestu premijera zameni Vučića i dodala da će se, tek ukoliko se Vučić kandiduje i pobedi na izborima, doneti odluka ko će biti premijer.

– Nema dileme da će premijer, ukoliko ga budemo birali, biti iz najjače stranke u Vladi, a to je SNS. Što se tiče iskustva nekih ranijih vlada, u poređenju sa njima, jedino mogu da kažem da svako ko poredi vladu Aleksandra Vučića i vladu Borisa Tadića ima problem sa memorijom – rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da su najbolji pokazatelj za tu tvrdnju postignuti rezultati na planu ekonomije, nezaposlenosti, izgradnje infrastrukture.

Ona je ocenila i da je cilj napada na njen stav da Vučić treba da bude kandidat koalicije na predsedničkim izborima, gubljenje vremena na to ko će biti premijer, umesto da se razgovara o kandidatu SNS, da li će taj kandidat biti i kandidat vladajuće koalicije i kako motivisati građane da glasaju za njega.

Upitana ko bi trebalo da bude premijer, ona je rekla da Vučić treba da bude kandidat SNS za predsednika.

– Samo Vučić može da ostvari ubedljivu pobedu, čak i u prvom izbornom krugu – kaže Mihajlović.

 

 

 

 

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

*