Милан Бабовић: Бадњак

Постоји та хипнотисана сорта која, ево, дуже од две деценије у Србију, као ислужену рагу, упорно увози умирући либерализам

0

ПОСТОЈИ та хипнотисана сорта која, ево, дуже од две деценије у Србију, као ислужену рагу, упорно увози умирући либерализам. Само што су ти увозници заправо лажни, а роби је истекао рок још 2008. године на Волстриту.

Нико не спори право тој самозваној грађанској елити, коју су избљувале кумровачке скамије и деформације 5. октобра, да ужива у самообмани, али запањује жар с којим ти поклисари пропалог поретка покушавају да преваспитају Србију.

Тај тоталитарни нобл, познат и као ковач погубне лозинке да „ЕУ нема алтернативу“, ни на Божић није пропустио прилику да се наруга народним обичајима и веровањима, булазнећи о Београду као православном Техерану.

Ти тврди секуларисти, чији су тотеми НАТО и Сорош, на крст су разапели Томислава Николића зато што је унео бадњак у Председништво. Нико им не би рекао ни пола речи, да та брига за световност није вештачка и да у ствари не служи само као полуга за обрачун са „затуцаним“ владикама, „нацошима“, „патријотама“…

Дакле, да би посечени храст са Андрићевог венца могао да сруши државу, упозоравају они чији су геј абоненти пре неку годину тој истој држави у београдском Мањежу јавно желели – смрт?!

Сви из тог кружока (идентитет познат народу), који негује култ узвишености без икаквог покрића и отклон од њима мрске „сељачке Србије“, ради све супротно од онога за шта се декларативно залажу.

Врхунац њихове циничне врцавости, на поздрав „Христос се роди“, недуховити је одговор „а колико дете има кила“. Да, приљежно ће се спрдати свакој речи из патријархове посланице, али ће зато с лажном грађанском срдачношћу честитати католички Божић или Бајрам.

Зато, Доналде Трампе – памет у главу! Можда ова дружина из Србије затражи импичмент када се на Јовањдан закунеш са руком на Библији!

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*