Milan Stamatović: Mali, ostavi nam bar nebo nad Srbijom, kad si nam već uzurpirao zemlju, vodu i Beograd na njoj!

0

Uprkos svim direktnim i podzemnim pritiscima i pretnjama, veliku narodnu mobu za izgradnju najduže panoramske gondole na svetu zakazujemo za prve dane nove godine po julijanskom (pravoslavnom) kalendaru – poručio je prvi čovek opštine Čajetina i kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović, optužujući gradonačelnika Beograda da se, urgentnim ubacivanjem projekta „Beogradske gondole“ u prioritete glavnog grada, ali i cele države, priključio svojim prijateljima Vučićima i vrhu naprednjaka koji, već duže vreme, brutalno zabijaju klipove u točkove razvoju Zlatibora i cele Zapadne Srbije.

– Čim su čuli za naš projekat, „dosetili“ su se da je Beogradu, kao Rio de Žaneiru i Lisabonu, neophodna gondola kao turistička atrakcija, ali i gradsko prevozno sredstvo budućnosti, pa požurili (da ih slučajno ne preteknemo) sa najavom projekta „Beogradske gondole“, tj. kabinske žičare. Šta više, dok režim nama preti SBPOK-om i hapšenjima, Siniša Mali se ovih dana napadno hvali kako je to jedan od projekata na kome će „Grad Beograd i Republika Srbija“, tj. beogradski gradonačelnik i njegovi partijski drugovi (ili, možda, misteriozni „poslovni prijatelji“ iz Abu Dabija) sa državnog nivoa – „zajedno raditi“, kao da je reč o projektu od svedržavnog nivoa! – objašnjava Stamatović, naglašavajući da građani Zapadne Srbije nemaju ništa ni protiv beogradskog projekta, jer nisu konkurencija, pošto se buduća zlatiborska i beogradska gondola nigde ne ukrštaju, a kamoli sudaraju.

Mi samo zahtevamo da nam se dopusti da, u duhu naših slogana, i mi, preko Aerodroma „Ponikve“, poletimo u nebo i prodišemo slobodu preko „Goldgondole“  – kaže Stamatović – a ne da nam oni koji su uzurpirali „Beograd na vodi“, otmu i zemlju i celo nebo nad Srbijom.

Patriot

 

POSTAVI ODGOVOR

*