Milan Stamatovuć PODRŽAO Vučića u RIK-u

0
Stamatovićev predstavnik u Republičkoj izbornoj komisiji Slobodan Popovac glasao je zajedno sa naprednjacima protiv svih opozicionih predloga koji su se odnosili na izborne neregularnosti i izbornu krađu,dok je podržao svaki predlog Vučićevih naprednjaka kojim se pokušavaju sakriti izborne neregularnosti.
Kada se sve to završilo,pokušavajući da prevari građane Milan Stamatović zamenjuju Popovca i postavlja Borislava Mitrovića, navodno čudivši se kako je on to mogao podržati Vučića.Popovca nije mogao postaviti u RIK kao predstavnika Stamatovića bilo ko,već isključivo Stamatović,a posle završenog posla Stamatović obmanjuje građane ,kako on navodno nije znao da će Popovac podržati Aleksandra Vučića.
NE NASEDAJ
ALEKSANDAR VUČIĆ NE BI IMAO VEĆINU U RIK-U DA DONOSI SVOJE I ODBACUJE OPOZICIONE PREDLOGE,DA GA PREDSTAVNIK MILANA STAMATOVIĆA NIJE PODRŽAO U TOME.
MILAN STAMATOVIĆ JE NAREDIO POPOVCU DA GLASA ZA VUČIĆA, A POSLE GLASANJA GA JE NAVODNO SMENIO KAKO GRAĐANI SRBIJE NE BI POVEROVALI U IZDAJU MILANA STAMATOVIĆA.
PODSEĆAMO , MILAN STAMATOVIĆ NIJE PODRŽAO STUDENTSKE PROTESTE PROTIV DIKTATURE ALEKSANDRA VUČIĆA I KAO NAČELNIK OPŠTINE ČAJETINA,NE POMAŽE U ORGANIZACIJI PROTESTE NA ZLATIBORU,U ČAJETINI,UŽICU I POŽEGI ,GDE IMA VEĆINU ILI SKORO POLOVINU BIRAČKOG TELA.NI U JEDNOM OD TIH MESTA NEMA PROTESTA PROTIV DIKTATURE ALEKSANDRA VUČIĆA.
SRAM TE BILO MILANE ,ČAST I BRUKA ŽIVE DOVIJEKA.
Fejsbuk Stopcenzura

POSTAVI ODGOVOR

*