Milanović: Borimo se za Hrvatsku protiv Balkanaca

0

Lider hrvatskog SDP Zoran Milanović rekao je da se njegova koalicija bori za interese Hrvatske i to, kako je naveo, „posebno sa Balkancima“.

Milanović je sličnu ocenu izneo i dan ranije kada je rekao da u hrvatskoj javnosti vladaju dvostruki aršini i da je HDZ-u dozvoljeno sve, pa i da „balkanski vodi zemlju“.

„Mi smo okrenuti zapadu i od toga ne odustajemo“, rekao je Milanović, koji je ranije rekao i da HDZ podržava ono što radi „beogradska čaršija“.

Bivši premijer Hrvatske je na predizbornom skupu rekao da narodna koalicija svojim iskustvom i znanjem „garantuje vađenje Hrvatske iz eksperimenta i vraćanje države siguran pravac“.

„Napravili smo smo greške i od njih ne bježimo, ali danas više znamo i želimo Hrvatsku vratiti na siguran pravac. Danas nije dobro“, rekao je Milanović.

Kako je rekao, ljudi koji trenutno upravljaju državom ne mogu da se bore protiv banaka, kao ni protiv ekonomskih izazova.

„Mi nismo popustili ljudima iz Brisela, nismo rezali i otpuštali već smo sistemski uveli red i rast“, rekao je Milanović.

POSTAVI ODGOVOR

*