Милица Ђурђевић: Намерно се ствара референдумска клима између Вучића и ДОСовске опозиције!

0

Гостујући у емисији Суочавање на Новосадској тв, Милица Ђурђевић чланица председништва Заветника, говорила је о актуелним председничким изборима и подели унутар опозиције којој и сама припада.

Милица је истакла да је свакако опозиционо оријентисана, нарочито према спољној политици актуелне власти за коју ЕУ нема алтернативу. С друге стране, како каже, види стварање лажних опозиционих алтернатива, које су по њеном мишљењу лошија опција од власти.

– Зашто? Свака нова власт мора да направи неки нови уступак. Наравно уступци се праве према Западу. Мислим да је ова сада власт свој уступак направила потписивањем Бриселског споразума. Бојим се да долазак једног рехабилитиваног ДОС-а морао да са собом носи један нови уступак према Бриселу који би се свакако угледао по мом неком суду увођену санкција Руској федерацији и промени Устава Републике Србије, што је негде последња брана нашем интегритету.- рекла је Милица Ђурђевић.

Милица сматра да у Србији људи немају за кога да гласају те да се намерно ствара референдумска клима да избор постоји само између ДОС-а и Вучића.

– Када кажем ДОС-а ту мислим на оне кандидате који су просто испали из тог шињела Демократске странке. Тих петооктобараца који су палили институције Србије. Сада се представљају за легалисти. – закључује Милица.

Новосадска ТВ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*