МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ ОДУВАЛА ЧЕДОМИРА ЈОВАНОВИЋА: У Србији се одавно глас јунака не чује од крика издајника

1

Милица Ђурђеви, члан Председништва Српског сабора Заветници оштро одговара Чедомиру Јовановићу на његову изјаву да Срби треба да се лече од Косова и Метохије.

Са самог дна политичке каце јавио се ових дана Чеда Јовановић, једини преостали члан своје странке, да поручи Србима да је дошло време да се „излече“ од Косова. Осмелио се Чеда, не кружи више као киша око Крагујевца са флоскулама о прихватању реалности и погледу у будућност, него право у мету – дај Косово и крај приче!

Каже да на то има права, јер је деведесетих година гутао сузавац. Дакле, он се не хвали да је гутао крв и чемер на фронту, у рову, на Проклетијама, у паклу Кошара и гудура, бранећи част земље и слободу народа, већ је, лупајући кашиком у шерпу, лио сузе као каква домаћица кад сече лук.

Али у Србији се одавно глас јунака не чује од крика издајника. Памет је већ дуго у сенци бунила и више и не чуди што некадашњи студент у излизаној јакни и поцепаним фармеркама, а данас један од најбогатијих људи у Србији позива оне који су страдали и жртвовали се за КиМ да се од њега излече. Као да је љубав према земљи бољка. Нажалост, Чеди лека нема, јер болнице за продате душе у Србији још нису отворене.

Забринут је резултатима истраживања која показују да све мање људи у Србији верује у Брисел. Каква штета! Зар баш сад кад је требало да постанемо кандидати за кандидатуру за разговор о могућем разговору за приступање у Европску унију?!

Позива Вучића да нас европеизује по хитном поступку. У његовој свести то треба да личи на обред промене свести у коме ће сваки Србин који три пута не одговори потврдно на питање „Одричеш ли се Косова и Метохихе?“ бити послат на принудни рад без хлеба и воде. Док се не опамети!

Тврди да се Русија меша у унутрашња питања Србије, а пре неколико дана чучао је код Мекалистера на наводном састанку са опозицијом.

Недавно је напао и Ивицу Дачића због предлога да Србија преда само пола Косова. Он би да поклонимо цело!

Каже да би подела довела до дељења Војводине, Рашке и југа Србије.
Значи, по Чединој логици треба дати читаву јужну покрајину, да би после сепратисти могли да одвоје целу Војводину, Рашку и југ Србије.

Јовановић може само да преда своју вилу од 6 милиона евра купљену од пљачкања грађана Србије.

 

Извор: Недељник Афера

1 КОМЕНТАР

  1. Да чеда прашак је чучао код мекалистера и пушио му.Напаћеној и окупираној Србији највећи
    противник је 5 колона сорошеве и најгори сотонин шљам: чеда прашак,вук драшковић,наташа кандић,соња бисерко,ова дроља павићевић,чанак,угљанин, пинк митровић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*