Милица Ђурђевић: Шешељ је подбацио и изневерио очекивања својих гласача!

0

Гостујући у емисији Суочавања код Бојана Панаотовића на новсадској тв, Милица Ђурђевић је истакла да се примећује да је Војислав Шешељ отупио критичку оштрицу према Александру Вучићу те да је изневерио очекивања својих гласача.

– Док је постојао Томислав Николић као једна политичка фигура та оштрица је била углавном ка њему и то је дефакто чињеница. Људи који су очекивали Војислава Шешеља као неког победника из Хашког трибунала, као неког ко ће разбуцати Српску политичку сцену, обрачунати се са Вучићем, казнити га због одласка из СРС-а,  су се разочарали.- рекла је Милица.

– Господин Шешељ је увек као опозиционар. Имао је ту једну врсту пактирања са влашћу и то је његово право, начин његове легитимне борбе. у коју ја не желим да улазим. Српска радикална странка је опозициона странка са дугом традицијом коју ја поштујем. Мислим да у овом тренутку немају довољно храбрости и снаге да отварају нека питања која бих рецимо ја на њиховом месту отварала и критиковала актуелни режим, али то је већ њихов начин подршке као што су рекли политичког оца и политичког сина. Само што су се изгледа сада улоге замениле.

Новосадска ТВ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*