Milica Đurđević: Šešelj je podbacio i izneverio očekivanja svojih glasača!

0

Gostujući u emisiji Suočavanja kod Bojana Panaotovića na novsadskoj tv, Milica Đurđević je istakla da se primećuje da je Vojislav Šešelj otupio kritičku oštricu prema Aleksandru Vučiću te da je izneverio očekivanja svojih glasača.

– Dok je postojao Tomislav Nikolić kao jedna politička figura ta oštrica je bila uglavnom ka njemu i to je defakto činjenica. Ljudi koji su očekivali Vojislava Šešelja kao nekog pobednika iz Haškog tribunala, kao nekog ko će razbucati Srpsku političku scenu, obračunati se sa Vučićem, kazniti ga zbog odlaska iz SRS-a,  su se razočarali.- rekla je Milica.

– Gospodin Šešelj je uvek kao opozicionar. Imao je tu jednu vrstu paktiranja sa vlašću i to je njegovo pravo, način njegove legitimne borbe. u koju ja ne želim da ulazim. Srpska radikalna stranka je opoziciona stranka sa dugom tradicijom koju ja poštujem. Mislim da u ovom trenutku nemaju dovoljno hrabrosti i snage da otvaraju neka pitanja koja bih recimo ja na njihovom mestu otvarala i kritikovala aktuelni režim, ali to je već njihov način podrške kao što su rekli političkog oca i političkog sina. Samo što su se izgleda sada uloge zamenile.

Novosadska TV

POSTAVI ODGOVOR

*