Миливоје Михајловић, директор Радио Београда: Путин је изгледа у Русији исто популаран као и код нас!

0

У јутарњем програму РТС-а у Прегледу штампе, гостовао је Миливоје Михајловић, директор Радио Београда.

Михајловић је поводом премијеровог гостовања на  РТС-у изјавио да се оно највише тиче односа у региону.

– Постоје озбиљне тенденције за погоршање односа. Изјава Павела да је Балкан и даље потенцијално жариште је истина. Али нисам сигуран да је његов став да треба да бирамо где припадамо исправан и да некоме користи. Србија је највећа земља у региону и у односу на земље у окружењу је најмоћнија.- рекао је Михајловић.

Говорећи о Заједници Српских Општина на Косову и Метохији, Михаиловић је истакао да је  ЗСО најважнији повод за односе опозиције и власти на Косову.

– Срби учествују у политичком животу Косова. Озбиљна је тежња да се ЗСО не формира, него да Срби буду разједињени. Ја сам синоћ дошао са Косова, социјална ситуација је јако лоша, како код Албанаца тако и код Срба.- рекао је Михајловић.

Михајловић сматра да је Парада поноса успела јер, како каже, њему се чини да је код нас сазрела свест да свако може да живи како он хоће и да ради шта хоће.

На тему избора у Русији, Михајловић је прокоментарисао да Путинова партија има добре резултате, те додао да „изгледа да је Путин исто толико популаран у Русији као и код нас“.

Патриот

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*