МИЛKА ФОРЦАН ОДГОВОРИЛА МИШKОВИЋУ: Kада неко умисли да је моћнији од државе, остане без 2/3 компаније и без пасоша!

0

Бивша потпредсеница Делте, Милка Форцан, одговорила је на прозивке бизнисмена Мирослава Мишковића „да је умислила да је моћнија од компаније“, и поручила му да је све ствар избора.

Наиме, она се огласила на свом Инстаграм профилу и Мишковићу и написала да је она та која је одлучила да напусти компанију.

„Kада неко „умисли да је моћнији од компаније“ напусти је и живи свој живот. Kада неко умисли да је моћнији од државе и тако се понаша остане без 2/3 компаније и без пасоша. #слободаизбора“, поручила је Форцанова.

Подсетимо, Мирослав Мишковић први пут је у јавности проговорио о свом приватном, али и пословном животу, као и људима који су га претходних година окруживали, међу којима је била и његова бивша сарадница Милка Форцан.

Он је у својој књизи, аутобиографији, „Ја, тајкун“, рекао да је Форцан у једном тренутку помислила да је моћнија од саме компаније.

„Страшан је проблем кад човек побрка идентитете, кад помеша себе и фирму и изгуби контакт са стварним стањем ствари. Додуше, била је под утицајем Бориса Тадића, човека малог знања. Подстицали су се међусобно“, написао је Мишковић у књизи.

Даље додаје да је она као несумњиво речита и вешта жена себи подизала рејтинг, а Тадић ју је, на основу тога што је од ње чуо уверио да је судбински важна за компанију.

„Али туђи утицај, у овом случају Тадићев утицај на Милку, не може бити оправдање, пошто од професионалца очекујете да мисли својом главом. Милка Форцан, нажалост, није показала ту способност и због тога смо морали да се растанемо”, написао је бизнисмен.

 

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*