Милојко Пантић поручио ВУЧИЋУ: „Био си дно и чинио си зло, а сад хоћеш да заборавимо на то“!

Четири јахача апокалипсе поново јашу Србијом, Николић, Вучић, Шешељ, Дачић.

1

Спортски новинар Милојко Пантић у својој емисији „Спортска галаксија“ оптужио је Вучића да је са својим политичким полусветом узурпирао комплетан српски спорт, посебно фудбал, али и читаву Србију.

Пантић је навео да после само девет година неизбежна зла, четири јахача апокалипсе поново јашу Србијом, Николић, Вучић, Шешељ, Дачић.

У својој емисији овај новинар Вучића оптужује да разара друштво, уништава државу и њене институције, одбацује Устав, укида демократију, хапси, тужи и пресуђује.

– Био си дно и чинио си зло, а сад хоћеш да заборавимо на то, поручио је Пантић.

ОПОЗИЦИОНАР

1 КОМЕНТАР

 1. KATANAC NA TELEVIZIJI

  Razlog mog javljanja je nesvakidašnja pojava opozicije na uzurpiranoj državnoj televiziji Srbije gde se jasno videlo pravo stanje ove kriminalne vlasti i medija u Srbiji. Mnogi Srbi ne znaju da je dolaskom Vučića na vlast Srbija upala u jedan totalni medijski mrak i to stanje traje i do danas. Znači da Vučić krije istinu od naroda koji još nezna kakva im je zla počinio. To se najbolje videlo kada je jedan opozicionar na toj uzurpiranoj televiziji postavio samo jedno pitanje: „Kada će država da se obračuna sa lopovima iz samog’ vrha vlasti“. Tada je nastao pravi haos u studiju. On je takođe doneo i dokaze i hteo je da prezentuje javnosti istinu o pljačkama vrha vladajuće partije. Bio je odmah sprečen ali je uzdrmao jednog člana vladajuće partije (Martinovića) koji je osetivši da je priteran uza zid počeo da urla u studiju i to urlanje je trajalo sve do kraja emisije. I voditeljka čim je osetila prodor istine u studio odmah je ne dvoumeći se prekinula dalju emisiju. Tim svojim činom sve se videlo i ona je pokazala da svesno skriva istinu od naroda (po zakonu kažljivo) i da radi u jednoj zloj kući Srbije. Bio je to direktan kontakt istine sa vlašću i javnošću Srbije gde je vlast doživela pravi debakl. To je bio TV kuršlus-skandal koji se više nije komentarisao ni u jednim medijima. Ali reperkusije takvog njegovog ponašanja i zbog stanja u medijima Srbi već plaćaju. A brzo će doći i dan kada će prevareni Srbi jasno videti da Srbija i nije više njihova već tudja država. Srbi neće imati ništa srpsko u Srbiji! Vučić je pljačkom i obmanama doveo srpski narod u tešku socijalnu bedu i zarad nekog zapošljavanja on besomučno rasprodaje Srbiju. Tako je predao i Kosovo i na kraju ni Evrope ni Kosova. Lično tvrdim da je Evropa samo srpski neprijatelj i ništa više. Tako će Vučić uz pomoć Evrope rasprodati celu Srbiju pa neće biti ni Srbije ni zarada u Srbiji… Živi bili pa videli…Dalje…

  Sada verujem da će svetski istraživači ponovo početi da proučavaju koliku moć imaju uzurpirani mediji u svetskoj politici i u obmani građana. Najverovatnije je da će kao uzorak ispitivanja uzeti baš Srbiju jer je Vučić od samog dolaska na vlast (da ponovim) potpuno blokirao sve medije u Srbiji. Nažalost ni srpska opozicija neće da razume koliko je velika moć i uloga uzutpiranih medija u srpskom političkom životu. Ta „opozicija“ vrlo revnosno izlazi na sve izbore znajući da će ih izgubiti. A zašto to rade? Zato što su mnogi od njih lopovi koji se još uvek slobodno šetaju Srbijom.

  Takva opozicija neće slobodne medije u Srbiji već se i oni pored Vučića bore za medijski mrak:u Srbiji. Srpski Narod još ništa nezna recimo o briselskom sporazumu, nezna da je Srbija potpuno opljčkana, rasprodata i da je Kosovo ustupljeno Albancima. Pljačka se vrši na sve moguće načine to je pljačka nezapamćena u srpskoj istoriji. Otvaranjem tih stranih obnosno stranih pljačkaških preduzeća već se nazire eksploatacija jeftine radne snage srpskog naroda. To je i uslov svih tih srboždera. Ti radnici ze zovu robovi koji će raditi u robovlasničkoj državi koja se zove Srbija. Uz sve to ova vlast nas je do guše i zadužila. Niko nezna gde su te milijarde i kako će mo ih vratiti.
  Pored pljače Vučić je izvršio i veliku izdaju Srbije i srpskog naroda. Kada se to sazna Vučića neće biti u Srbiji. Svi znamo da nam pre Vučića nije trebao pasoš za Kosovo. Posle njegovih tajnih pregovora u Briselu mi vadimo pasoš u Jarinju. Da li lažem!?
  To se zove izdaja Srbije i Srba zato Vučić mora robijati. Ustav nećemo pominjati. Uz sve to Vučić nam javno zatire i istoriju o srpsku veru na Kosovu i u Srbiji. I zato Vučić mora teško robijati…
  Uz sve to treba ispitati i učešće Vučića u (ponavljam) pljačkama Srbije. Za vreme njegove vladavine nestalo je više desetina tona našeg zlata iz sefa u Cirihu. Na razne načine izneto je preko 50 milijardi evra iz Srbije a mi još nemamo suda koji će utvrditi sva zbivanja sa Srbijom i krivce strpati u zatvor!?
  Na kraju Vučić živ neče doći na TV duel sa političkim neistomišljenicima ili sa ekononistima… ZAŠTO???
  P:SAJDZO 2017.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*