Милош Ковић: „Албанци неће само Косово, хоће и Ниш!”

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је ванредни професор Филозофског факултета др Милош Ковић. Тема емисије је била преговори државних власти Србије са албанским окупаторским властима у Приштини и савремена историја Срба.

„Чак нам и не кажу у Бриселу и Вашингтону предајте Косову, па ће те ући у ЕУ. А наш председник Србије, Александар Вучић, наводно у име будућности српске деце, жели да преда Косово и Метохију Рамушу Харадинају и Хашиму Тачију”, рекао је у емисији др Ковић коментаришући изјаве државног врха Србије у којима се нуди, као компромисно решење, подела Космета између Срба и Албанаца.

„На Косову се не бране само животиу наше деце са КиМ, већ се брани цела Србија: брани се Београд, брани Параћин и Лаковац, брани се Војводина, Рашка, Бујановац и Прешево, као и Бања Лука, Требиње и Невесиње”, закључио је професор Ковић.

А шта је још у вези косовског проблема, српске спољне политике, српске историје, страних инвестиција и слободних медија, током ове емисије рекао др Милош Ковић, погледајте у видео клипу горе.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*